Miért mennek szét a barátságok? Létezik örökké tartó barátság?
A régi barátaim közül sokkal nem tartom már a kapcsolatot. :( nem haragszunk egymásra, de valahogy... Mégha kapcsolatban is vagyok velük valamilyen szinten, érzem, hogy ez már nem ugyanaz, mint évekkel ezelőtt volt. Ti éreztetek így?
Tudom, hogy az emberek és minden változik idővel, de nem kéne, hogy a barátságok megszakadjanak.
Pl. MSn-en is fent van 2 olyan barátom, akikkel kb. éve beszéltem utoljára személyesen. De az a baj, hogy MSN-en se beszéltünk :( nem tudom miért, én szeretem őket meg minden, de valami mégis megváltozott.
A barátok jönnek és mennek.
Igaz barátok sztem nem léteznek.
Fiúknál igen lányoknál nem...
azért mert a lányok között mindig ott lesz a kis "verseny"
és mindig is veszekszünk mindenről.
De a fiúknál ez máshpgyan van.
Én lány vagyok de jobban értek szót a fiúkkal.
Ez azért vanmert nem érzem azt h féltékeny lennék rájuk vagy fordítva.
Hát az utolsó kommentelő sztem még nem szerzett elég tapasztalatot, vagy az átlag csajok táborába tartozik. Igenis van normális-értelmes-vicces-őszinte barátság lányok között!!!!
Nekem mindig is voltak barátnőim, de a legjobb az már 6éve megvan. Nincs min versengenünk, őszinték vagyunk 1máshoz, annak ellenére megmaradt a szoros barátság, h más városba költöztem, de 7végén, MSNen vagy vhogy, de megoldjuk, h beszélhessünk. ÁLtalában beülünk 1 teára megbeszélni a dolgokat egy 7en 1x minimum. 21/L
NEkem (N/54) van két barátnöm, az egyikkel az óvodában kerültünk egy csoportba, általánosban, gimiben is osztálytársak voltunk és a jó kapcsolat a mai napig is megvan, pedig elég messze élünk egymástól. Rendszeresen levelezünk, telefonálgatunk és évente egy-két alkalommal találkozunk is.
A másikat 12 éves koromban ismertem meg - levelezötársként, és vele is nagyon jó és bizalmas kapcsolatban vagyunk, minden gondot és örömet meg tudunk osztani egymással.
Nekem egy igaz barátnőm van. Nincs köztünk semmi féltékenykedés, annyira külön világ vagyunk, de mégis jóban vagyunk.
Volt még egy nagyon jó barátnőm, de iszonyatosan megváltozott, így vége lett.
A gyerekkori remek barátságaimnak végetvetett a más iskola,más városba költözés!
Felnőtt fejjel kötött barátságok véget értek,mert
1.átvert egy munkával kapcsolatban,amit én kaptam meg,de mielőtt még munkába állhattam volna beszerveztetett rá mást!
2.9-17es beosztásban dolgozik,feleség,anya és elfoglalt.Pedig egykorúak a gyerekeink is.
3.ÉN ÉN ÉN!!!Mára az egyik legönzőbb emberré vált,akit ismerek.Mondja-mondja-mondja,jajj mennem kéne vár a fodrász,de mi van veled? lehetőleg csak 5 percben.
4.Ő is az ÉN kategória
5.Bizonyos témákat lehet csak érinteni,nem öntögetjük ki a bizalmasabb dolgokat.
6.Férfi!Bepróbálkozott!ENNYI VÉGE
7.Még csak ismerkedünk,de teljesen más világ vagyunk,nem ő lesz az "IGAZI" örök,NAGYBETŰS barátság
8.!!!Várom jelentkezését
ÖRÖK kitartással!
25/L Sopron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!