Kamaszkorban létezik fiú-lány barátság?
A lányom és a szomszédom gyermeke elég jóban vannak.Együtt mennek szinte mindehova.Vajon létezhet tényleg barátság,vagy több is van köztük?
A lányom 15,a fiú 16.
Létezik. Én fiú vagyok, és a legjobb barátom egy lány. Van egy csomó haverom, akik fiúk, de velük nem lehet olyan dolgokról beszélni, amelyekről egy lánnyal simán (és ez fordítva is igaz, a lánnyal sem tudok arról beszélni, amiről a fiúkkal simán. Ez így természetes.). És még csak attól sem tartok, hogy előbb-utóbb szerelem lesz belőle, már csak azért sem, mert egy időben jártunk.
Létezik ugyan, mint említettem, de ez nem jelent garanciát arra, hogy a lányod és a szomszéd srác sem fognak egymásba szeretni (az is lehet, hogy már túl is vannak ezen, csak előled titkolják). De ha nem olyan a srác, akitől félted a lányodat, akkor hagyd rájuk.
sztem nem létezik.
magamból kiindulva. úgyanis visszagondolva én nekem mindigis vmennyire tetszettek a fiú barátaim, azért is voltam velük olyan jól meg. :)
Vicces a sok "nem létezik" válasz. Egyetlen ellenpélda is cáfolja a "nem létezik" állítást, mindig tömegével érkeznek az ellenpéldák az ilyen kérdésekhez, ennek ellenére mindig vannak logikátlan emberkék, akik kitartóan gépelik, hogy "szerintem nem létezik" :))) Amúgy persze hogy létezik, egy csomó ellenkező nemű barátom van nekem is, mint szerintem nagyjából minden normális társasági életet élő embernek.
"létezhet tényleg barátság,vagy több is van köztük?"
Már a kérdésfeltevés módja is totális értetlenséget árul el. Mi az, hogy TÖBB? A centiméter több, vagy a mázsa? A barátság és a szex két külön műfaj. Amikor a kettő találkozik, az a tartós párkapcsolat. De nem mindig állnak fenn egyszerre, és a szex nem "több", mint a barátság, hanem más. Kb. "ez itt egy alma, vagy talán valami több, mondjuk ribizli?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!