Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamaszkorban létezik fiú-lány...

Kamaszkorban létezik fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

A lányom és a szomszédom gyermeke elég jóban vannak.Együtt mennek szinte mindehova.Vajon létezhet tényleg barátság,vagy több is van köztük?

A lányom 15,a fiú 16.

2010. jan. 31. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Létezik. Én fiú vagyok, és a legjobb barátom egy lány. Van egy csomó haverom, akik fiúk, de velük nem lehet olyan dolgokról beszélni, amelyekről egy lánnyal simán (és ez fordítva is igaz, a lánnyal sem tudok arról beszélni, amiről a fiúkkal simán. Ez így természetes.). És még csak attól sem tartok, hogy előbb-utóbb szerelem lesz belőle, már csak azért sem, mert egy időben jártunk.

Létezik ugyan, mint említettem, de ez nem jelent garanciát arra, hogy a lányod és a szomszéd srác sem fognak egymásba szeretni (az is lehet, hogy már túl is vannak ezen, csak előled titkolják). De ha nem olyan a srác, akitől félted a lányodat, akkor hagyd rájuk.

2010. jan. 31. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Női részről van. Fiúról nem nagyon sztem. Én olyan lányokkal kezdeményeztem ismeretséget akik külsőre tetszettek, vonzóak voltak.
2010. jan. 31. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:
sajna igazuk van az előttem szólóknak.Én nekem is volt lány barátom,és többet akartam tőle,mint ő.Azóta már nem vagyunk barátok,utána teljesen máshogy viszonyult hozzám.:S
2010. jan. 31. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem van, sok ilyet láttam és nem volt több barátságnál
2010. jan. 31. 11:47
 15/16 anonim válasza:

sztem nem létezik.

magamból kiindulva. úgyanis visszagondolva én nekem mindigis vmennyire tetszettek a fiú barátaim, azért is voltam velük olyan jól meg. :)

2010. jan. 31. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Vicces a sok "nem létezik" válasz. Egyetlen ellenpélda is cáfolja a "nem létezik" állítást, mindig tömegével érkeznek az ellenpéldák az ilyen kérdésekhez, ennek ellenére mindig vannak logikátlan emberkék, akik kitartóan gépelik, hogy "szerintem nem létezik" :))) Amúgy persze hogy létezik, egy csomó ellenkező nemű barátom van nekem is, mint szerintem nagyjából minden normális társasági életet élő embernek.

"létezhet tényleg barátság,vagy több is van köztük?"

Már a kérdésfeltevés módja is totális értetlenséget árul el. Mi az, hogy TÖBB? A centiméter több, vagy a mázsa? A barátság és a szex két külön műfaj. Amikor a kettő találkozik, az a tartós párkapcsolat. De nem mindig állnak fenn egyszerre, és a szex nem "több", mint a barátság, hanem más. Kb. "ez itt egy alma, vagy talán valami több, mondjuk ribizli?"

2010. febr. 1. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!