Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utálnak a faluban, ahol élek....

Utálnak a faluban, ahol élek. Miért?

Figyelt kérdés

A férjem polgármester, és elég jól keres.

Szeretek szórakozni, szépen öltözködni, a múltkor pedig kocsit is kaptam a születésnapomra.

A falubeliek nyíltan utálnak ezért. Látom, hogy nehéz helyzetben élnek, de nincsenek eszközeim, hogy küzdjek ellene.

Mit tehetnék?

2012. ápr. 26. 17:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"A falusiak egyébként mindenkit utálnak szinte.A szomszédot mert 1 tégla sorral és 2 négyzetméterrel nagyobb a háza.A másik utcában levőt mert az "burzsuj" és szép német autója van.

Ilyenek a falusiak , sajnos.Nem lehet vele mit kezdeni."

Hát nálunk nem ilyenek, én sem vagyok ilyen és bánt, hogy általánosítasz és lenézően beszélsz rólunk.

A válaszom pedig az, hogy először a kérdező nézzen magába. Semmiképpen sem veszi jól ki magát az, ha a falu első emberének a felesége, feltűnően viselkedik és csak azt látják belőle, hogy szórja a pénzt. A férjed pozíciójához-tetszik vagy sem- neked is alkalmazkodnod kell, példát kell mutatnod.

2012. ápr. 27. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!