Miért utálnak? Komolyan nem értem őket!
Ha a párod miatt nem vitte el a bank a házat, akkor az az ok, hogy rád is költ pénzt, és ezt maguknak akarnák.
Vagy egyszerűen irritáló az anyja számára a személységed.
Vagy anyucipicifia szindróma van.
Vagy mégis megbántottad valamikkel, csak te nem vetted észre.
Esetleg beszéljétek meg.
Mi is így voltunk, a vége az lett, hogy azt mondták a fiuknak, ha elvesz engem, kitagadják. Elvett. Azóta levegőnek néznek minket. Mi pedig boldogok vagyunk együtt. Néha nem szabad erőltetni :(
(hozzáteszem, én sem adtam okot a gyűlöletre, egyszerűen mást szántak a fiuknak)
Hát azt már visszahallottam, hogy azt mondta, hogy mert én elveszem tőle az egyetlen fiát! De nem vettem el! Már nagyon régóta tervezgettük, hogy külön megyünk, de akkor mindig elkezdett jópofizni, és barátom mindig megenyhült. Egyrészt örülök, hogy volt ez a veszekedés, mert így végre el tudtunk onnan jönni, de másrészt meg nagyon nem így terveztem, szerettem volna, ha nem veszekedve jövünk el, ha mindenki megtartotta volna magának a mondanivalóját.
Hát a pénz miatt nem hiszem, mert nem költ rám a barátom. Soha nem maradt pénzünk ilyesmikre, mert anyjának le lett adva minden. Most is, hogy eljöttünk a másik tesóm adott 50ezer ft-ot, hogy ellegyünk fizetésig, mert már nem volt semmi pénzünk.
Csak hát nekem akkor is furcsa. Én elhiszem, hogy ő úgy van vele, hogy mert felnevelte, akkor ő is segítsen neki. De nem csak ez az egy gyereke van, van rajta kivül még 3. Azok miért nem tudnak segíteni???
Én szerintem neki kellett volna segítenie az egyetlen szem fiának, hogy eltudjon indulni az életbe. Mindegyik gyerekének segített, csak valahogy barátomnak nem, ő nem tudott már elmenni onnan, mert a többiek mind menekültek.
Barátom rosszul is érzi magát, mert neki ez kellemetlen, hogy az én családom meg egyből segített (felajánlották házat is, meg minden) mikor meglett a baj. Majdnem el is sírta magát :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!