Miért utálnak a barátom szulei?
Soha semmi rosszat nem tettem, ha ott vagyok nálunk mindig rendes vagyok, visszafogott és segítek mindenben. Megtudtam, hogy az anyja meg a novére egyenesen utál, meg ribancnak tart.
Pedig soha nem csaltam meg a barátom, sot még semelyiket sem. Fogalmam sincs hogyan szeretessem meg magam veluk, vagy hogy mit kéne tennem,hogy ne utáljanak :S
Valaki tudna segíteni? Elore is koszonom. :)
A barátoddal vagy együtt, vagy a szüleivel?
Ilyenek, ez van. Később vagy elfogadnak, vagy nem, ezen te nem fogsz tudni változtatni (max. rossz irányban). Fogadd el őket, légy kedves velük, a barátodat meg ne akart ellenük hangolni. Tenni annyit tudsz, hogy lehetőség szerint óvatosan kerülöd őket.
Hogyan tudtad meg, hogy utálnak meg ribancnak tartanak? Nem csak egy rosszakaród akarja ezt bemesélni?
Hogy viselkednek veled, ha ott vagy?
Kérdezd meg tőlük legközelebb, hogy miért tartanak annak, és miért utálnak?
Ennyi, tiszta sor.
Ha mentegetőznének, mondd el nekik a sztorit, aztán majd ők lejátsszák egymás közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!