Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utálnak a faluban, ahol élek....

Utálnak a faluban, ahol élek. Miért?

Figyelt kérdés

A férjem polgármester, és elég jól keres.

Szeretek szórakozni, szépen öltözködni, a múltkor pedig kocsit is kaptam a születésnapomra.

A falubeliek nyíltan utálnak ezért. Látom, hogy nehéz helyzetben élnek, de nincsenek eszközeim, hogy küzdjek ellene.

Mit tehetnék?

2012. ápr. 26. 17:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell eladnia az autóját,de ha nekem egy kis pluszom lenne,segítenék azon,aki csóró.Mert tudom,milyen,mikor néztük a hűtőt,és a nagy semmit.
2012. ápr. 26. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

A kommunizmusban úgy tudtál gazdag lenni hogy benyaltad magad.Minél jobbak voltak a fenék nyaló képességeid annál gazdagabb voltál.Akik a kommunizmusban gazdagok voltak hozzájuk képes a mai gazdagok szinte semmik.

Ma nem a nyalástól függ a gazdagság ,hanem a tehetségtől , talpraesettségtől ,tulajdonságoktól és nem a nyelv művészettől.

2012. ápr. 26. 17:39
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Ti tényleg ennyire gyíkok vagytok?Pont az ésszerű válaszokat pontozták le.Valószínű,nem éltetek még faluban.

Anyám jót tett itt mindenkivel,én is segítettem,akin tudtam és ne tudjátok meg,mi lett ennek a vége.Jó,hogy teljesen ki nem csináltak.Igaza volt itt valakinek,ha a kezedet nyújtod,máris a fél karod kell.Akinek itt nagy a szája,próbálja ki,segítsen ezeken az embereken.Én pl kenyeret adtam mindig a szomszédomnak,vittem át neki kaját.Q hálás volt érte.Most olyan pletykákat hallok vissza a faluban,hogy az agyam eldobom és mind ő terjeszti.Az emberek ilyenek,irigy dögök,ha nekik nincs,akkor már másnak se legyen.

2012. ápr. 26. 17:47
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

Sok a buta, és korlátolt ember falun is, és városban is, csak a faluban jobban szem előtt van.

Egyébként ha a férjed jól végzi a munkáját, akkor megérdemli azt hogy jómódúan éljetek.

2012. ápr. 26. 17:58
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Remélem nem csak én vettem észre, hogy ez a kérdés kamu!!!!!Provokatív nem kicsit!!!!
2012. ápr. 26. 18:05
 16/21 anonim ***** válasza:
45%
itt az a kérdés, hogy a férje hogyan végzi a munkáját, és hogyan képviseli a falut...
2012. ápr. 26. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:

a másik meg hogy nem volt szó róla milyen kocsi

mert ha rokkantkocsi akkor én a helyetekben nem irigykednék...

2012. ápr. 26. 20:18
 18/21 anonim ***** válasza:
De bírom, hogy itt mindig az az első, hogy másoknak odavágják: adakozz! Ti, akik ezt szajkózzátok, ti mennyit adakoztok?? Mert lehet, hogy a kérdező szét tudná osztani az autója árát, de havi 1000ft-ot ti is nyugodtan adhatnátok másoknak, mert mindig van még nálatok is szegényebb ember!
2012. ápr. 27. 01:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Igenis adakozzon,vagy ha nem,legalább ne csodálkozzon.Nekünk nincs miből,ami van,abból a kutyáknak és a menhelyeknek adok,amit tudok,mert ők sokszor különbek,mint a legtöbb ember és végképp nem tehetnek a sorsukról.Ha meg pofátlanul sok pénzem lenne,a rászoruló embereken,legalább a közsségemben élőkön is segítenék.Bár igaz,látom a környezetemben,a pénzesek attól azok,hogy még a saját testvérüket/gyereküket is elnézik inkább éhen,mint hogy egy forintot is oda kelljen adni.Való igaz,így lehet növelni a vagyont,de én ilyen áron nem kérek belőle.
2012. ápr. 27. 08:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Most komolyan, felétek a polgármester semmit sem ajánl fel a fizetéséből? Nálunk polgármester választáskor egymás felé licitáltak a jelöltek! Az egyik a TELJES fizetését, a másik a felét stb.
2012. ápr. 27. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!