Miért utálnak engem a lányok ebben a faluban?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt!Az lehordanak pedig nem is ismernek engem!A fiúkkal jobban kijövök2011. júl. 29. 23:11
1/12 anonim válasza:
Pontosan mit tesznek amiből kiderült számodra,hogy utálnak? És miért utálhatnak? Írj valami konkrétumot! Hány éves vagy? Hol laksz?
3/12 A kérdező kommentje:
Egy kis faluban lakom és 20 eves vagyok!Semmit nem teszek alapból utálnak, mert azért adok magamra, de nem vagyok ribanc!Annyit adok magamra mint bármelyik normális lány!Megnéznek a fiúk
2011. júl. 29. 23:20
4/12 anonim válasza:
Mert falu. Nem rosszbol, en is falusi vagyok...ott ilyenek az emberek nagyresze.
5/12 anonim válasza:
Féltékenyek, mert őket a kóbor villám se b***** meg.
6/12 A kérdező kommentje:
:D :D
2011. júl. 29. 23:25
7/12 anonim válasza:
Az emberek mindenhol irigyek, nem csak falun.
Ne tudjátok meg mi megy egy társasházban is sokszor, a paneltömb meg a másikfele.
Szociokrimi.
Ilyenkor irigylem azokat a texasi farmerokat akiknek a legközelebbi szomszédja 30 kilométerre van.
8/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?(ha megkérdezhetem)
9/12 A kérdező kommentje:
Már írtam h 20 vagyok
2011. júl. 29. 23:34
10/12 anonim válasza:
Mert egy csöves kis faluban laksz. Ne is várj tőlük mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!