Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért irigyek az emberek arra...

Miért irigyek az emberek arra akinek egy kicsit is jobban megy? Aki többet keres stb?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 09:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, ha plasztikára költöd a pénzt, amit a férjed keres 3 munkahellyel, akkor ne csodálkozz, ha mások szemében nem vagy szimpatikus. És ezáltal a kérdésed is értelmetlen. Bár amúgy is az, ehhez nem kell sok ész.
2012. ápr. 21. 12:56
 22/30 anonim válasza:
Nem tudom,bár én is tapasztalom. Mi most nagyon jól élünk,de volt idő,amikor kevés pénzem volt,még egyetemista koromban. Sosem irigykedtem pl.a tehetős csoporttarsaimra,egyszerűen nem láttam értelmét. Attól nekem nem lesz jobb,hogy irigykedem,rosszat kívánok másnak.
2012. ápr. 21. 13:02
 23/30 A kérdező kommentje:
De ha kávézókban éttermekben költeném el akkor nem kéne irigykedni? Ahogy a tesóm csinálja pl. Mi nagyon spórolunk nem kell a plasztikát meg a megtakaritasunk irigyelni. Anyámmal ők pont ugyanennyit keresnek 2en mint a mi bevételünk és érdekes elszórják sosincs pénzük. Nekünk meg jut plasztikára de nem járunk buliba. Amugy a férjem mütétje volt legutóbb.
2012. ápr. 21. 13:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Én sem értem, miért irigykednek a férjedre.....
2012. ápr. 21. 15:05
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
mondjuk kedves kérdező az én szememben egy szépészeti plasztikai műtét sokkal nagyobb ablakon kidobott pénz, mint egy nyaralás, vagy ide-oda eljárkálás.
2012. ápr. 21. 16:09
 26/30 anonim ***** válasza:

20 És milyen igaz...

Én szoktam irigykedni arra,akinek van pénze,de ez nem azt jelenti,hogy utálom és hogy megpróbálok keresztbe tenni neki.Csak fájt anno,hogy nekem hétvégén dolgoznom kellett diákmelóba azért,hogy legyen 20 ezer forintom,miközben a csoporttársam minden hétvégén bulizott,a kedvenc cigimet szívta,amire nekem nem tellett és mindig vehetett a büfében kaját.Nekem meg ott csorgott a nyálam a sós vajas kenyér fölött.Mert minden nap azt vittem kajálni.A végén már enni sem volt kedvem,mert mindenki olyan finomat evett,csak én ettem sz@rt.A ruhákról,mármint a lyukas rongyokról ne is beszéljünk.

Amúgy vannak jó módú ismerőseim és kidolgozzák a belüket,megszenvednek azért,amijük van.Az ismerősömnek kb egy szabadnapja sincs,vállalkozó és reggeltől estig hajt.Úgyhogy igazából annyira nem lennék a helyében.Jó nekem a csóró élet is,csak maradjon meg a hétvégém:)

Inkább azoknak van jó dolguk,akik beleszületnek egy jómódú családba.Ők szerencsések.

2012. ápr. 21. 16:56
 27/30 anonim ***** válasza:

a 6os válaszoló vagyok. vannak, akik félreértettek. nem azzal van a bajom, akik sokat melózik, mégis kevés a fizetése. őket inkább sajnálom, de ez nem az ő hibájuk, hanem a munkáltatóé és a kormányé, hogy ilyen alacsony fizetést kénytelenek bevállalni mert nincs más.

a párommal sokat tanultunk azért, hogy ne kelljen nélkülöznünk. utálom azt, aki semmit nem tudva erről a külsőségeket nézve irigykedik.

mindenkinek megvan a lehetősége, hogy tanuljon, képezze magát, és ha úgy adódik, akkor feljebb jusson és ne kelljen a számlákkal sakkoznia. aki ehelyett ül és néz, h másnak milyen jó, és közben fröcsög, az meg fog ragadni azon a szinten ahol van, hiszen az energiáit a hasznos dolgok helyett a haszontalanba öli.

2012. ápr. 21. 17:07
 28/30 anonim ***** válasza:
83%
Most le leszek pontozva, gondolom te vagy, akire furcsán néznek, mert eltartanak. Inkább dolgozz és akkor nem kell kuporgatni, hogy legyen megtakarÍtásotok és olcsón műthessétek magatokat. Egyáltalán minek plasztika, ha nem mentek sehova, otthonra? Végig zsidóskodjátok az életeteket, egy éttermet, kávét nem engedtek meg magatoknak. Én inkább élnék kicsit, kell nyaralni is és igen, néha kell az embernek egy kis kikapcsolódás. Én nem vagyok irigy, mire, nem is éltek, a párod dolgozik, mint a güzü, te meg kuporgatsz, sajnálsz magatoktól mindent.
2012. ápr. 21. 18:26
 29/30 A kérdező kommentje:
Én ném vágyom se kávezóba se nyaralni. Csak kettesben lenni a férjemmel itthon.mikor voltunk nyaralni én nem éreztem jól magam repüló kényelmetlenség uj kaják a legjobb itthon. És mi magunknak meg egymásnak plasztikaztatunk.
2012. ápr. 21. 18:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát érdekes figura vagy, hallod. Ott, húgom, ahol egymásnak varratjátok magatokat, v.mi gáz van.

Amúgy meg, minden érmének 2 oldala van, és kifejezetten kellemes, mikor egy jómódú ember nem nagyképű farok.

2012. ápr. 21. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!