Miért irigyek az emberek arra akinek egy kicsit is jobban megy? Aki többet keres stb?
20 És milyen igaz...
Én szoktam irigykedni arra,akinek van pénze,de ez nem azt jelenti,hogy utálom és hogy megpróbálok keresztbe tenni neki.Csak fájt anno,hogy nekem hétvégén dolgoznom kellett diákmelóba azért,hogy legyen 20 ezer forintom,miközben a csoporttársam minden hétvégén bulizott,a kedvenc cigimet szívta,amire nekem nem tellett és mindig vehetett a büfében kaját.Nekem meg ott csorgott a nyálam a sós vajas kenyér fölött.Mert minden nap azt vittem kajálni.A végén már enni sem volt kedvem,mert mindenki olyan finomat evett,csak én ettem sz@rt.A ruhákról,mármint a lyukas rongyokról ne is beszéljünk.
Amúgy vannak jó módú ismerőseim és kidolgozzák a belüket,megszenvednek azért,amijük van.Az ismerősömnek kb egy szabadnapja sincs,vállalkozó és reggeltől estig hajt.Úgyhogy igazából annyira nem lennék a helyében.Jó nekem a csóró élet is,csak maradjon meg a hétvégém:)
Inkább azoknak van jó dolguk,akik beleszületnek egy jómódú családba.Ők szerencsések.
a 6os válaszoló vagyok. vannak, akik félreértettek. nem azzal van a bajom, akik sokat melózik, mégis kevés a fizetése. őket inkább sajnálom, de ez nem az ő hibájuk, hanem a munkáltatóé és a kormányé, hogy ilyen alacsony fizetést kénytelenek bevállalni mert nincs más.
a párommal sokat tanultunk azért, hogy ne kelljen nélkülöznünk. utálom azt, aki semmit nem tudva erről a külsőségeket nézve irigykedik.
mindenkinek megvan a lehetősége, hogy tanuljon, képezze magát, és ha úgy adódik, akkor feljebb jusson és ne kelljen a számlákkal sakkoznia. aki ehelyett ül és néz, h másnak milyen jó, és közben fröcsög, az meg fog ragadni azon a szinten ahol van, hiszen az energiáit a hasznos dolgok helyett a haszontalanba öli.
Hát érdekes figura vagy, hallod. Ott, húgom, ahol egymásnak varratjátok magatokat, v.mi gáz van.
Amúgy meg, minden érmének 2 oldala van, és kifejezetten kellemes, mikor egy jómódú ember nem nagyképű farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!