Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kegyetlen irigyek az emberek? (főleg a nők)
20 éves nő vagyok, és már egészen kicsi korom óta tapasztalom, hogy rengeteg lány/nő azért utál kapásból, mert szebb vagyok (ők is lehetnének szépek, csak nem tesznek érte), és valamilyen dologban tehetségesebb, mint ők. Soha nem cikiztem senkit, mindenkinek segíteni akartam, nem bántottam az ügyetlen, csúnya lányokat sosem sok embertársammal ellentétben. Mégis akárhová megyek, kapom az ellenszenves pillantásokat.
Sokáig hittem, hogy csak a nők ilyen goromba, irigy teremtmények, de az ellenkező nem részéről is tapasztalom már ezt... ócsárolják, leb*zizzák a jobban kinéző, esetleg kicsit szabályosabb arcú fiúkat/férfiakat, a szép, "tip-top" nőket meg sokszor butának nézik, és csak kihasználni akarják.
Miért kell ezt csinálni? Ha mindenki adna magára, és eljutna az agyáig, hogy a teste a "lelkének" a temploma, akkor tele lenne a világ a maga típusában vonzó emberekkel... Nagyon rossz ez a sok előítélet.
Komolyan nem értem.
Nem a sminktől lesz szép valaki. Aki ronda, vagy előnytelenebb külsejű az általában olyan is marad sajnos, nem rajta múlik (kivéve aki el van hízva, de az más kategória). Férfiak közül nem hiszem, hogy bárkit is leb*ziznának mert szabályosabb az arca. Azért már igen, ha az illető pinkiminki pólót hord, meg ilyen tucatcelebesre van belőve a haja, de szerintem az teljesen jogos. :)
Priviben szívesen megnéznék egy képet rólad amúgy, hogy mégis mennyire vagy szép, indokolt-e a megállapításod.
21/F
vannak az életnek alap törvényei: a fű zöld, az ég kék. a nők pedig irigyek és kibeszélik egymást. két nő vérre menőbb csatát tud vívni mint két férfi!
valahogy belétek-beléjük van kódolva, hogy a másikat ki kell beszélni, fúrni kell stb... olyan nővel nem találkoztam aki ne beszélte volna ki a másikat!
egy férfi beismeri ha a másik izmosabb, jóképűbb, gazdagabb stb... de egy nő soha! elkezdi ku*rvázni és mindenféle szutyoknak lehordani a másikat. "rendes" lányok is ilyenek! ha adódik az alkalom elkezdik sz*razoni a többit...
Nevetséges, hogy már belém kell kötni azért (első válaszolóra gondolok, meg a másodikra, aki egyből képet akart kérni -.-), mert saját magamra vetítve, saját tapasztalataim alapján írtam ki a kérdést, nem pedig általánosan tárgyalva a témát.
"Aki ronda, vagy előnytelenebb külsejű az általában olyan is marad sajnos, nem rajta múlik"
De igen... ha valakinek ápolt, szép bőre van, és stílusos, arcához illő haja, formásra kiszedett szemöldöke, emellé jó az alakja (igen, egy kis sporttal és megfelelő étrenddel kb mindenkinek lehet jó alakja), stílusos, személyiségéhez passzoló öltözéke, akkor már nem lehet ronda.
"Viszont az még rondább dolog, ha valaki hangsúlyozza hogy ő milyen jó csaj vagy pasi. Ha már jó akkor legyen legalább szerény."
Soha nem hangsúlyozom, soha nem akarok előnyt meríteni ebből (nem is tudnék), és soha nem nézek le senkit a külseje alapján. Ezt tiszta lelkiismerettel állíthatom. Ha csúnya, ápolatlan lányt látok, akkor is csak elgondolkozom, hogy miért nem figyel oda magára jobban, főleg ha még okos, értelmes is az illető.
Nem áll mindenek felett a test, de azért az, hogy milyen módon bánik vele az illető, valamennyit elárulhat róla, mutat ezzel kifelé valamit, mivel a külső az, amit legelőször meglátunk, amikor találkozunk valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!