Mit lehet írni lány létemre egy fiúnak?
A történet röviden annyi,hogy összevesztünk,csúnyán viselkedett velem,de nem értett meg,a maga igazát hajtotta,bocsánatot sem kért,amiért megbántott.Én bocsánatot kértem a vitáért,de mivel nagyon haragudtam rá azt mondtam,hogy többet nem akarok vele beszélni.Ennek 1 hónapja,azóta nem válaszolt nekem.Nekem hiányzik és szeretném vele felvenni a kapcsolatot,de,hogy nem reagált nekem a bocsánatkérésemre,a büszkeségem nem engedi és egyáltalán nem tudom,hogy mit írjak vagy mondjak neki.
Régebben is kaptunk már össze,akkor mindig visszaírt,de mostmár leszar,nekem iszonyúan hiányzik.De nem tudom mit mondhatnék,hogy a büszkeségem is megmaradjon.Vagy jobb lenne hagyni a fenébe igaz?
16L
Én ezt írnám:
Szia XY! Tudom, hogy x idővel ezelőtt csúnyán összevesztünk. Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Rosszul esett, hogy nem értettél meg, és csak a magad igazát hajtottad.
Csak a düh mondatta velem, hogy nem akarok többet beszélni veled.
Hiányzik a barátságunk, sokat gondolok rád. Azt hiszem, mindketten elég éretten gondolkozunk, és meg tudjuk oldani felnőttek módjára ezt a dolgot. Felül tudok kerekedni a dolgon, és elfelejteni az egészet, hiszen a barátságunk többet ér! Ha te is így vagy vele, kérlek válaszolj.
Nem érzem megalázónak, ettől még a büszkeséged megmaradna.
De,ha 1 hónapig Ő neki nem jutott eszébe az,hogy hogy viselkedett miért én lépjek,amikor én már bocsánatot kértem egyszer?Szerintem sokkal ésszerűbb elfelejteni.
Febr.27.-e óta levegőnek néz,egyszer mentem oda hozzá személyesen,akkor se szólt addig,amíg én nem kérdeztem.
"Szerintem sokkal ésszerűbb elfelejteni."
Egy valamit tanulj meg: ha van véleményed, tudsz egyedül döntést hozni, ne kérdezz a Gyik-en. Te látod át legjobban a saját helyzeted, dönts egyedül. Itt nem éri meg kérdezni, te tudod, mi a legjobb neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!