Mért baj az, ha gyöngybetűkkel írok? Mindenki megszól, hogy gyerekes az írásom.25/L
Nem baj, csak valószínűleg hiányolják belőle az egyéniséget/egyediséget. Egyébként nagyon nehéz úgy írni, ahogy az iskolában tanították. Sok felesleges vonal van a betűkben, sokszor nem is esik kézre és én pl külföldön tanultam meg írni és nem minden betűt "rajzoltunk" ugyanúgy, ahogy aztán itthon kellett. Ja és még egy dolog: ha szabályos betűkkel írnék, az sokkal több időbe telne, mint a saját macskakaparásom. És erre legtöbbször nincs idő.
Persze, ha más számára írok, akkor igyekszem figyelni arra, hogy minden betűm felismerhető és megkülönböztethető legyen. :)
27/N
Persze, hogy kicsit tovább tart rendesen írni mint macskakaparással, csak nem látom értelmét olyan írásnak, amit más nem bír elolvasni. én az emberek 90%-ának az írását képtelen vagyok értelmezni, olyanok nekem, mint a hieroglifák.
Én inkább kicsit lassabban írok, de úgy, hogy megfeleljen a szépérzékemnek. Nehéznek nem nehéz így tenni, mivel így tanultam, és sosem tértem el tőle.
Ha mondjuk jegyzetelni kell egy előadáson, ott nincs idő szépen írni. Ott örül az ember, ha le tud írni mindent, amit szeretne. Meg én a legtöbb dolgot magamnak írom és nem azért, hogy mások olvassák. Az a lényeg, hogy én el tudjam olvasni később. :D
Mások írásának elolvasásához meg gyakorlat kell. Minél több írást "bogozol ki", annál jobban megy. :) Kevesen írnak olyan olvashatatlanul, hogy a többség ne tudja elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!