Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy gyerekes szivatásnak...

Egy gyerekes szivatásnak lettem részese. Hogyan szivassam meg az illetőt?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy (nevek nem eredetiek) Andi küldött egy SMS-t Béla telefonjáról nekem, hogy szerelmes belém. Béla nem tudta ezt. Mi hárman osztálytársak vagyunk, és Bélával elég jól kijövök. Nem értettem, hogy ennek mi volt az értelme.

Viszont Andi szerelmes a másik osztályból egy srácba Misibe, akivel egy csoportban vagyok nyelvi órán. Mellesleg Andival egy nyelvet tanulok. Elég jól kijövök Misivel, viszont mondták a csoportból, hogy Andit ez szemmelláthatóan zavarja. Gondoltam rá, hogy Misivel kellene valahogy megszivatni, de úgy gondolom, hogy elég rossz Andinak, hogy jóban vagyok Misivel.

De mégis mit tegyek?

16L

2010. nov. 9. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint valami szöveges matekfeladvány.

Lehet, hogy azt rejtetted el benne?

2010. nov. 9. 17:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha a helyes megfejtés megkapom, akkor beírhatsz egy ötöst matekból:D
2010. nov. 9. 18:31
 3/10 A kérdező kommentje:

Nah a lényeg: Andi írt egy üzenetet Béla telefonjáról, amiben az állt, hogy szeret.

A fentiek miatt Andit megakarom szivatni.

A szivatás alatt arra gondoltam, hogy 'felhasználhatnám' Misit, akibe szerelmes Andi. Igazából nem tudom, hogyan.

2010. nov. 9. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Talán te is küldhetnél egy sms-t Misi nevében Andinak,hogy szerelmes belé...(ja,az nem jó mert úgy is rájönne ugye???)

Akkor valahogy próbáld meg leégetni Andit,Misi előtt!!!

Biztos kínos lenne,ha beégne a srác előtt,aki tetszik neki!!!!

2010. nov. 9. 18:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem küldenék Misi telefonjáról SMS-t.

Beégetni? Hát nem is tudom. Igazából nem nagyon foglalkoztam eddig sem Andival, így nem találok rajta 'fogást'.

2010. nov. 9. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Igaz,SMS-t ne küldj,mert gyerekes dolog!!!Ja,amúgy hogy jöttél rá,hogy ő írta?
2010. nov. 9. 18:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Az órák egy részén az osztály külön van (két, vagy több csoportban), és egy ilyen 'külön óra' előtti szünetben írta Andi, és azt hiszem el is mondta valakinek, meg látták is.
2010. nov. 9. 18:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Az igen!!!Ez egy kis sz*rkeverő...Én sem értem mi értelme volt ennek,biztos unatkozott!
2010. nov. 9. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
tépd meg.
2010. nov. 12. 16:23
 10/10 anonim válasza:
Próbálj meg úgy tenni mintha nyomulnál Misire. Vagy ha megoldható akkor beszéld meg Misivel hogy benne van e egy szívatásba, ha igent válaszol akkor tudod mi a dolgod : )
2010. nov. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!