Egy gyerekes szivatásnak lettem részese. Hogyan szivassam meg az illetőt?
A lényeg, hogy (nevek nem eredetiek) Andi küldött egy SMS-t Béla telefonjáról nekem, hogy szerelmes belém. Béla nem tudta ezt. Mi hárman osztálytársak vagyunk, és Bélával elég jól kijövök. Nem értettem, hogy ennek mi volt az értelme.
Viszont Andi szerelmes a másik osztályból egy srácba Misibe, akivel egy csoportban vagyok nyelvi órán. Mellesleg Andival egy nyelvet tanulok. Elég jól kijövök Misivel, viszont mondták a csoportból, hogy Andit ez szemmelláthatóan zavarja. Gondoltam rá, hogy Misivel kellene valahogy megszivatni, de úgy gondolom, hogy elég rossz Andinak, hogy jóban vagyok Misivel.
De mégis mit tegyek?
16L
Ez olyan, mint valami szöveges matekfeladvány.
Lehet, hogy azt rejtetted el benne?
Nah a lényeg: Andi írt egy üzenetet Béla telefonjáról, amiben az állt, hogy szeret.
A fentiek miatt Andit megakarom szivatni.
A szivatás alatt arra gondoltam, hogy 'felhasználhatnám' Misit, akibe szerelmes Andi. Igazából nem tudom, hogyan.
Talán te is küldhetnél egy sms-t Misi nevében Andinak,hogy szerelmes belé...(ja,az nem jó mert úgy is rájönne ugye???)
Akkor valahogy próbáld meg leégetni Andit,Misi előtt!!!
Biztos kínos lenne,ha beégne a srác előtt,aki tetszik neki!!!!
Nem küldenék Misi telefonjáról SMS-t.
Beégetni? Hát nem is tudom. Igazából nem nagyon foglalkoztam eddig sem Andival, így nem találok rajta 'fogást'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!