Hogyan szivassam a társaimat?
Figyelt kérdés
Tehát. Én egy non stop baromkodó, viccelő, hülyeséget csináló szivató gyerek vagyok. Mindenkit megviccelek, meg viccet csinálok mindnkiből. Új ötletekre vagyok kiváncsi hogy szivassam tárasimat.Bármi belefér és eldöntöm, hogy nekem mi felel meg. Esetle valami Hogyan szivassuk társainkat cimű könyv amit le lehet tölteni.2011. okt. 2. 21:13
1/16 anonim válasza:
Nem tudok mit mondani,viszont egy valmai leírnék vagy elolvasod vagy nem,nem érdekel ,de leírom.
Nálunk is van egy hozzád hasonló fäsza gyerek,persze jófej meg minden,egy bizonyos határig,de már iszonyúan idegesítő amit művel és már MINDENKI unja a fejét,veled is ez lesz nem sokáig fogja mindenki élvezni amit te csinálsz és megfogod szívni.
2/16 anonim válasza:
Rohanj neki fejjel a téglafalnak! Na az vicces lesz.
3/16 anonim válasza:
Szerinem mond nekik ezt: szívjatok egy kis levegőt.
Ha levegőt vezs megszivattad végülis beszívta a levegőt :)
4/16 anonim válasza:
egyél hashajtót és szarj a szájukba
5/16 anonim válasza:
Nem inkább csak olyan AKARSZ lenni mint amit leírtál? Mert az ilyen embereknek ezek a dolgok spontán jönnek, és nem neten kérnek tanácsokat...
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
te csak ilyen akarsz, akarod hgoy midenki így emlegessen téged hogy " a vicces", a baromkodó, stb. de igazából csak erőlteted, és szerintem csak az igazából, akinek spontán jön, nem az ki felteszi GYK-ra.....-.-
8/16 A kérdező kommentje:
Én ilyen vagyok. Szivatok mindenkit. Van aki megsértődik, van aki nem. Csak láttam egy filmben is, hogy van ilyen könyv ahol ir egy csomó ötletet, hogy miket lehet csinálni. Meg órán is non stop hülyéskedek. A tanárokat is szivatom, de csak azokat a tanárokat akik balf*szok, mert akik szigorúak és komolyan veszik azokat nem. Szóval nálam nagyobb vicces ember nincs, de a profinak is kell fejlesztés és azt hittem, hogy lesznek még hozzám hasonlók. És új viccekkel bővithetem tudásomat.
2011. okt. 3. 19:49
10/16 A kérdező kommentje:
És ha azt hiszitek, hogy ez nem igaz, irjatok privátban és tudok nektek tanitani egy csomó szivatást.
2011. okt. 3. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!