Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan szivassam a társaimat?

Hogyan szivassam a társaimat?

Figyelt kérdés
Tehát. Én egy non stop baromkodó, viccelő, hülyeséget csináló szivató gyerek vagyok. Mindenkit megviccelek, meg viccet csinálok mindnkiből. Új ötletekre vagyok kiváncsi hogy szivassam tárasimat.Bármi belefér és eldöntöm, hogy nekem mi felel meg. Esetle valami Hogyan szivassuk társainkat cimű könyv amit le lehet tölteni.
2011. okt. 2. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Kiscsávó nincs ám elszállva magától. :D
2011. okt. 3. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, nem sértegetni akarlak, sem pedig észt osztani, de a "non-stop" hülyéskedés és szivatás iszonyat idegesítő tud lenni. Nem beszélve az emberekről, akiket megbántasz vele. Addig ok, hogy néha megvicceled a barátaidat, de a tanárokat és random osztálytársakat, akikkel csak köszönő viszonyba vagy? Nekem is van pár ismerősöm és tanárom, akikkel szívesen kicsesznék (vagy csak simán pofán rúgnám), de én sem tehetek meg mindent, amit akarok. Az óra meg azért van, hogy figyelj és tanulj. Persze, nem érdekelhet minden, tényleg vannak olyan órák, ahol az ember legszívesebben bealudna, vagy csak szimplán felállna és kisétálna a teremből, de csak ismételni tudom, hogy vannak bizonyos dolgok, amiket nem szabad. Rajzolgass, irkálj, álmodozz vagy amőbázz a padtársaddal (ha épp neki sincs kedve figyelni), mert lehet (biztos), hogy sok embert zavarsz. Légy szíves azért a nagy baromkodás közepette vedd észre, hogy mikortól van az a pont, amikor az embernek már csak a szája nevet, a szeme nem. Drága jó osztályfőnököm mondja mindig, hogy "csak az a jó vicc, amin mindenki nevet". Ez részben igaz. Ne felejtsd el, hogy mindenkinek más a humorérzéke és míg XY jót röhög a szivatásodon, addig YX-et nagyon megbántod. Jó az neked, ha valaki miattad szomorú? Nem hiszem... Ha mégis, akkor elég undorító ember lehetsz. Ha pedig mindenből viccet csinálsz egy idő után senki sem fog komolyan venni. Szerintem ez sem egy jó dolog. Szóval értékelem, hogy kreatív vagy és vicces, de azért tudd, hogy hol a határ. Lehet, hogy magadnak te vagy a "non-stop baromkodó vicces gyerek", de másnak lehetsz a "másokkal folyton kicsesző, komolytalan, tapintatlan tuskó". Ezzel most nem leugatni akarlak, vagy ilyesmi, csak szeretném, ha elgondolkodnál. Írj vicckönyvet, komédiát na ott még a legordenárébb és gyerekesebb poén is képes viccesnek hatni és még csak meg sem kell bántanod másokat. Sok sikert!
2011. okt. 3. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akarod magad utáltatni, hát tedd... Amúgy akkor vagy vicces, ha az illető nevetett a poénodon, ha megsértetted, akkor az nem vicc, hanem bunkóság. Az én kollégám egyszer megszívatott, de nem sértően hanem baromi kreatívan, a mai napig jót nevetek rajta.

Amúgy meg a tanórán ne hülyéskedj, azért fizetjük az adónkból az oktatásodat, hogy tanulj. Ha pedig nem akarsz, akkor nem kötelező okosodnod, de a többi tanulót nincs jogod akadályozni a tanulásban.

2011. okt. 5. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez kész...Te vagy a nagy Humor Herold, aki privátban bárkinek szivatásokat tanít, de mégis feltettél itt egy ilyen kérdést...Ellőtted az összes poént? :O

Nem gondolod, hogy ha magadtól már nem is jut eszedbe semmi, akkor egy picit nyugton kéne lenni, és szünetet tartani?

Amúgy a kérdésre válaszolva google a barátod, keress rá, hátha kiad valamit...:D

18/L

2011. okt. 6. 17:06
 15/16 Vérgibbon ***** válasza:
Téged olvasva koma te nem vicces vagy hanem nevetséges.
2012. jan. 11. 13:44
 16/16 anonim válasza:
Nálad viccesebb fazon nincs. DE NÁLAD NAGYOBB IDIÓTA SEM!
2018. jún. 12. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!