Hogyan szívassam meg?
Van egy idegesítő gyerek a szomszédban (16 éves fiú), túl nagy a szája és szeretnénk megleckéztetni egy kicsit. Nem durván de vmi vicces dologgal.
Előre is kösz az ötleteket!
Menj át hozzá (vagy lopozz be éjszaka). Menj ki a wcre és étkezési átlátszó csomagolófóliát vigyél magaddal (úgy hogy ne lássa) hajtsd fel az ülőkét, feszítsd ki a porcelán "szájára" úgy, hogy ne lehessen észrevenni és hajtsd le az ülőkét.
Ezzel jól megszivatod.
Utolsó ezzel az a baj, hogy ha az anyja megy ki wc -re akkor...
Amúgy, szerintem intézd úgy, hogy akkor kelljen szarnod mikor ők nincsenek otthon, vagy este van, és kend be valamijét a saját szaroddal. :D
Ui.: Tudom elsőnek undorítónak tűnik, de tulajdonképpen az a szar amit te nyomsz ki, az a te részed. (vagyis a kajád része) + saját magad anyagával "jelölöd" meg őt. XD
Ja és még valami: Akkor csináld, mikor még meleg, akkor jobban kenődik. :D
ha megcsinálnád azt a Wc-set akkor majd írd meg télleg hogy mi lett..amugy nekem is van egy ötletem:)
na szóval rendelj neki egy betét termékmintát :DD
persze az ő címére töltöd ki... :)
milyen pofát fog majd vágni ha majd megkapja..egyébként itt rendelhetsz : [link]
(ez egyébként ingyenes :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!