Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan szívassam meg?

Hogyan szívassam meg?

Figyelt kérdés

Van egy idegesítő gyerek a szomszédban (16 éves fiú), túl nagy a szája és szeretnénk megleckéztetni egy kicsit. Nem durván de vmi vicces dologgal.

Előre is kösz az ötleteket!

2011. szept. 6. 21:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
A túl nagy a szája alatt azt érted, hogy ilyen beszólogatós fajta?
2011. szept. 6. 21:43
 2/22 A kérdező kommentje:
igen azt
2011. szept. 6. 21:51
 3/22 anonim ***** válasza:
48%

Menj át hozzá (vagy lopozz be éjszaka). Menj ki a wcre és étkezési átlátszó csomagolófóliát vigyél magaddal (úgy hogy ne lássa) hajtsd fel az ülőkét, feszítsd ki a porcelán "szájára" úgy, hogy ne lehessen észrevenni és hajtsd le az ülőkét.

Ezzel jól megszivatod.

2011. szept. 6. 23:57
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó ezzel az a baj, hogy ha az anyja megy ki wc -re akkor...

Amúgy, szerintem intézd úgy, hogy akkor kelljen szarnod mikor ők nincsenek otthon, vagy este van, és kend be valamijét a saját szaroddal. :D

Ui.: Tudom elsőnek undorítónak tűnik, de tulajdonképpen az a szar amit te nyomsz ki, az a te részed. (vagyis a kajád része) + saját magad anyagával "jelölöd" meg őt. XD

Ja és még valami: Akkor csináld, mikor még meleg, akkor jobban kenődik. :D

2011. szept. 7. 08:28
 5/22 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem az anyja rá lesz mérges. Csak elmegy valahova az anyja, próbáld akkor. Majd írd meg hogy mi lett.
2011. szept. 7. 11:17
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én rendelnék neki pizzát :D
2011. szept. 7. 13:00
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

ha megcsinálnád azt a Wc-set akkor majd írd meg télleg hogy mi lett..amugy nekem is van egy ötletem:)

na szóval rendelj neki egy betét termékmintát :DD

persze az ő címére töltöd ki... :)

milyen pofát fog majd vágni ha majd megkapja..egyébként itt rendelhetsz : [link]

(ez egyébként ingyenes :))

2011. szept. 7. 13:50
 8/22 pyronka ***** válasza:
100%
szeritem irj egy hivatalosnak tünö levelet,majd küld el postán neki,melyben az áll hogy a XY csaj(nem fontos létezö személyt megadnia ) terhességi eredménye pozitiv lett. Valszinleg az anyja fogja elolvasni elsönek;-)
2011. szept. 7. 17:37
 9/22 mr.brown ***** válasza:
100%
vagy sz*rj bele egy papírzacsiba és öntsd le benzinnel, gyújtsd meg majd csöngess vagy kopogj és rohanj el
2011. szept. 7. 18:37
 10/22 anonim ***** válasza:
na mi lesz? hogyan szivatod meg? :)
2011. szept. 7. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!