Hogy szivassam meg a volt legjobb barátnőmet?
Figyelt kérdés
Lécci adjatok tippeket(=2010. jún. 3. 16:34
1/8 anonim válasza:
Küldj neki egy alattomos cipőrehányást!
3/8 anonim válasza:
mit követett el szegény, szerencsétlen?
4/8 anonim válasza:
Ilyensmivel ne foglalkoz.Semi jó nem származik egyötöknek se belöle.
5/8 anonim válasza:
egyetötöknek se=senkinek kettötök közül.
6/8 anonim válasza:
egy csaj kérdezi? mit csinált, hogy meg akarod szivatni?
7/8 anonim válasza:
hát szerintem elég gyerekes ha foglalkozol vele de ha megkérdezted legyen egy normális válaszolód
Na szóval, barátnőd rajta van valami közösségi oldalon?
Ha igen akkor könnyű lesz.
Csinálj egy olyan fiút azon az oldalon persze hamis adatokkal akibe szerelmes legyen a barátnőd.A végén jelentsd ki, hogy ismered magadat vagyis a fiú nevében mond azt:
-ismerem az egyik barátnődet(itt magadra célozz, akár mennyire is nem vagytok már barátnők) és tetszik nekem, tök jó fej.
Másik ötlet:
Csinálj egy lányt vagy fiút mindegy.Kérdezz ki őt miután jóban vagytok és ha olyan dolgot mond barátnőd ami ciki lenne neki ha kiderülne akkor ezzel szívassad őt.:D
De szerintem jobb ha magasról tojsz rá oszt cső.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom mit tett, amivel kiérdemelte ezt. De azért akár hogy is alakultak a dolgaitok, mégis csak a legjobb barátnőd volt. Zárj le vele mindent, vagy ha úgy tetszik szard le, ahogyan itt előttem mondták, de nem gondolom, hogy ez járna annak, aki egyszer kiérdemelte a legnagyobb bizalmadat. Felejtsd el őt, csak a szép emlékeket tartsd meg, hogy 10 év múlva harag nélkül gondolhass rájuk vissza. Ezzel a szivatásos dologgal egyébként saját magadat alacsonyítod le, elég primitív dolog, és a történteken már mit sem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!