Mivel szívassam meg?
Nem feltétlenül kapcsolódik április elsejéhez, de van egy tanár, aki szerencsére engem nem tanít, és nem is fog, akit nagyon meg akarok szívatni. Irritáló, mindenbe beleüti az orrát, (pasi), kissé pedofil hajlamú, fontoskodó, és ha meglátom, hányingerem támad! Sajna a drágalátos igazgató úr kedvence (innen is látszik, az igazgató is mekkora suttyó), szal nem fogja kirúgni, bármennyire is rászolgált eddig. :S
De tényleg, egyszerűen MINDENBE bele kell szólnia! És idegesítő, és rühellem, nagyon meg akarom neki mutatni, h nem ő az atyaúristen... Fúúj, már az is felhúzott, h egyáltalán rá gondoltam... blöeee
Jajj, mekkora állatok vagytok, anyám xD
Már szólogattam be neki párszor, amikor belepofázott vmibe, h: A tanár úr sztem törődjön inkább a saját dolgával!"
De kéne vmi, ami nagyot ütne... Amin az egész suli röhögne. Am a fél tanári kar is rühelli, észrevettem már ;D
Várjááá..agyalok már rajta!
Amúgy méé nem vtok bulizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!