Mivel szívassam meg?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül kapcsolódik április elsejéhez, de van egy tanár, aki szerencsére engem nem tanít, és nem is fog, akit nagyon meg akarok szívatni. Irritáló, mindenbe beleüti az orrát, (pasi), kissé pedofil hajlamú, fontoskodó, és ha meglátom, hányingerem támad! Sajna a drágalátos igazgató úr kedvence (innen is látszik, az igazgató is mekkora suttyó), szal nem fogja kirúgni, bármennyire is rászolgált eddig. :S
De tényleg, egyszerűen MINDENBE bele kell szólnia! És idegesítő, és rühellem, nagyon meg akarom neki mutatni, h nem ő az atyaúristen... Fúúj, már az is felhúzott, h egyáltalán rá gondoltam... blöeee
2010. márc. 27. 22:02
21/37 anonim válasza:
Azt tudom tanácsolni, hogy ha legközelebb is beleüti magát a te dolgodba, mondd meg neki, hogy "Ki a f@sznak képzeli magát, hogy beleüti az orrát az én dolgaimba? Kopjon már le, de kurv@ gyorsan!!" sztem beválna, tuti békén hagyna utána
22/37 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen tanárom. Leírnád, melyik városban van az "eset" ?:D
23/37 A kérdező kommentje:
20:18 --> jah, de utána mennék az igazgatóhoz :S
2010. márc. 30. 20:34
24/37 A kérdező kommentje:
20:28 --> Óbuda... Ismerős?? ;)
2010. márc. 30. 20:34
25/37 anonim válasza:
Mégsem ugyanarra gonodltam. Nekem is volt egy kb ugyanilyen tanárom, akit leírtál. Ha megint elkezd valamit okoskodni, csak kérdezd meg tőle, hogy "Miért vagy fasz?"! Addig ezt kérdezgesd, amíg nem válaszol rá. Aztán majd leesik neki talán.
26/37 A kérdező kommentje:
Áh, ez azért durva lenne, nem akarok az igazgatónál kikötni... Vagy mégis? ;) xD Miért ne?!
2010. márc. 30. 21:34
27/37 anonim válasza:
Amúgy fiú vagy, vagy lány? Meg mennyi idős?
28/37 anonim válasza:
szerintem 20:18-nak igaza van.. mondd meg neki a magadét.. mondd a szemébe ami gondolsz. ha jónak látod, küldd el melegebb éghajlatra.
30/37 A kérdező kommentje:
15/L, ha annyira érdekel, bár nem hiszem, h ennek lenne bármi köze a tárgyhoz. :S
2010. márc. 31. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!