Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mivel szívassam meg?

Mivel szívassam meg?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül kapcsolódik április elsejéhez, de van egy tanár, aki szerencsére engem nem tanít, és nem is fog, akit nagyon meg akarok szívatni. Irritáló, mindenbe beleüti az orrát, (pasi), kissé pedofil hajlamú, fontoskodó, és ha meglátom, hányingerem támad! Sajna a drágalátos igazgató úr kedvence (innen is látszik, az igazgató is mekkora suttyó), szal nem fogja kirúgni, bármennyire is rászolgált eddig. :S

De tényleg, egyszerűen MINDENBE bele kell szólnia! És idegesítő, és rühellem, nagyon meg akarom neki mutatni, h nem ő az atyaúristen... Fúúj, már az is felhúzott, h egyáltalán rá gondoltam... blöeee

2010. márc. 27. 22:02
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Hát akkor ha igazgatóhoz küld, annyira csak nem kapják fel a vizet, mintha egy fiú csinálta volna. :D

Mondjuk ha osztály előtt ilyet visszakérdezel a tanárnak, valszeg a fiúk is máshogy állnak majd hozzád. :D

2010. márc. 31. 20:56
 32/37 A kérdező kommentje:
Jah, am tényleg poén lenne.. Be fogok neki szólni, az ziher, h nem ússza meg... Sőt, ki fogom készíteni, mert RÜHELLEM!!!
2010. márc. 31. 20:58
 33/37 anonim ***** válasza:

Terjessz el róla vmit!

Pl azt h szexuálisan zaklat téged:D

Lehet a végén ki is b@asszák a suliból :DDDD

2010. márc. 31. 21:51
 34/37 A kérdező kommentje:
Nem, mert bebizonyítanák, h nekem nincs igazam, mert mint mondtam, az igazgató csókosa, ezért AZ (!) úgysem nekem hinne. És ha meg terjesztek dolgokat, és bebizonyítják az ellenkezőjét, (amire valljuk be, elég nagy az esély) kk meg ENGEM b@sznak ki, és azt nem szeretném.... :S
2010. márc. 31. 22:21
 35/37 anonim válasza:
Nem tudják bebizonyítani. Plusz elég, ha csak felmerül egy tanárról a gyanú, az derékbetörheti a karrierjét. Főleg, ha más diákok is utálják, és tőlük is negatív vléeményt hall mindenki.
2010. márc. 31. 23:17
 36/37 anonim ***** válasza:
Kezdj el alairasokat gyujteni ellene! lazitsd ki a szeke egyik labat (tapasztalat), vagy ragasztozd ossze!
2012. márc. 1. 00:44
 37/37 szivas szíííííííívas válasza:
Terjeszd róla hogy impotens (szex képtelen)
2015. márc. 10. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!