Miért van ma ennyi gyerekes, életképtelen fiatal?
ha eljön az idö akkor onallo leszek.
anyummal elek, mit kene csinalnom, hogy onallonak tunjek?
vasarolni tudok. mast amugy intez(o dolga)
Ebből pont nem derült ki semmi az önállóságodról.
Pl. hogy dolgozol, tanulsz, esetleg mindkettő, vagy csak otthon ülsz a gép előtt.
Hogy ha van bevételed, félreteszed-e, hogy később legyen miből elindulni.
Hogy ha épp nem csinálsz semmit, akarsz-e egyáltalán. A kérdésem főleg ezek miatt az emberek miatt merült fel bennem: akik otthon ülnek anyuka nyakán és eszük ágában sincs semmit csinálni, hisz ugyanúgy eltartják őket, mint kétéves korukban.
Dolgozok persze, es teszek is felre, meg adok anyumnak is.
Vannak elhatarozasaim, amiket majd venni szeretnek, addig amig nem lesz felesegem es gyerekek, mert akkor mar nem tudom kolteni a penzt annyira egyeb dolgokra.
Es vannak dolgok amiket szivesen kiprobalnak az eletben.
Ez mar akkor onallosag szerinted?:) elso vagyok.
Én is mindig ki magyarázom magam bárhol. Kibúvókat keresek stb. Ettől érdekes az élet. és még csak 18 vagyok.
Nem szándékozom lemondani erről a dologról úgy bő 8 évig még.
nekem érdekesmódon az ismerőskörömben vagy tanulnak vagy dolgoznak. nem tudok olyanról aki semmit sem csinálna. persze megeshet h vki nem talál munkát és a szülein marad egy kis időre. nem hinném h őt akkor most szidni kéne h mennyire önállótlan, meg lust disznó....
meg most azért mert neked ilyen ismerőseid vannak attól még ne általánosíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!