Szerintetek én gondolkozom jól vagy a többi fiatal?
Jó, most ezt a kérdést azért tetted fel, hogy mindenki megveregesse a vállad, hogy igen, te csinálod jól, mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Mindenki tegyen úgy, ahogy jónak látja, a bulizásnak most van itt az ideje, de ha te nem akarsz ebben részt venni, az is teljesen oké, de ettől ne érezd magad felsőbbrendűnek.
ők teszik jól, hogy buliznak amíg fiatalok és nem otthon kuksolnak, a fiatalság arra van hogy az ember kiszórakozza magát amíg nincs elkötelezve, ne 3 gyerek mellett menjen bele az éjszakába.
és miért kétszínűek, hisz most is te pletykálkodol róluk
lesz*rni mindent, csak szórakozni és menőzésből dorbézolni -> szerintem nem nyerő
azértis-alapon elvonulni, hansúlyozni saját különbözőségünket, lenézni mások életvitelét/világlátását -> szerintem nem nyerő
célokkal rendelkezni, amikért dolgozni, ugyanakkor nem megfeledkezni a kikapcsolódásról és a szórakozásról sem, járni saját utunkat és nem foglalkozni azzal, ami nem szimpatikus > jobban hangzik
nem akarom a kérdezőt besorolni, csak alternatívákat listáztam.
Az nem jó, hogy isznak, meg hánynak, mert a buli nem ettől buli. Az viszont jó, hogy buliznak, mert mikor bulizzanak, ha nem most?
Én is buliztam minden hétvégén gimiben.
Mindig azt mondták, hogy korai, és majd az egyetemen kell.
Én nem tudom, más milyen egyetemre járt, de nekünk marhára kellett tanulni, és már a buli sem volt olyan önfeledt, mint mikor otthon laktunk a szüleinkkel, és csak a suli volt a gondunk semmi más.
Az egyetemen már más volt.
Jó volt, de más.
Úgyhogy hadd bulizzanak, most fiatalok.
Nem jobbak, és nem rosszabbak, mint te.
Szerintem csak így tovább ahogy csinálod. Lehet bulizni is de nem feltétlen úgy hogy sugárban hányunk stb...
Az én életemből az ilyen fajta bulik kimaradtak de ugyan olyan jó életem van mint a többieknek akik hétvégente részegre itták magukat.Vagy jobb.
Tévedés ne legyen én is buliztam csak nem feküdtem le mindenkivel aki szóba állt velem és nem voltam matt részeg.
Szóval jól teszed ha tanulsz, de attól még hétvégente kell a kikapcsolódás. Esetleg gyerekkori barátokkal akik normálisabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!