Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek én gondolkozom...

Szerintetek én gondolkozom jól vagy a többi fiatal?

Figyelt kérdés
Osztálytársaim mindenhéten piálnak meg buliznak vedelnem mint a gödény.Hétfőn meg mesélik hogy hogy hányt sugárba az utcán stb.Jóó tudom nem az én dolgom de idegesít.Tavaly még jóba voltam velük én is mentem de már rájöttem hogy velük haverkodni nem jó.Két színüek.Na mindegy .Idén eldöntöttem hogy belehúzok a tanulásba és megyek énekversenyekre meg szeretnék felvételizni a Petőfi színházba Veszprémbe.Színész szeretnék lenni és mondták már hogy van hozzá tehetségem.Annyira különcnek éreztem magam tavaly is mikor ők mondták hogy mennyit buliztak meg milyen jó volt,én meg ültem mellettük és nem tudtam semmit hozzáfűzni.Nekem is olyannak kéne lennem mint ők? Ki dönti el hogy mi a jó?
2011. okt. 6. 11:02
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
De ezt úgy utálom hogy megkérdeztem, valamit és nektek egyből úgy jön le hogy lenézem őket.De hoool??Ők néznek le másokat.Azthiszik ők a valakik,az osztályba egy csomómindnekinek beleszrnak a lelkébe...Azt mondják hogy ők mindent megmondanak a másik szemébe..ja facebookon olvasgatom vissza hogy miket írnak.Én szoktam mindig a képükbe mondani a véleményem nem pedig a hátuk mögött gerinctelen szrok..Ennyi a véleményem róluk.Krvára örülök hogy idén már nem vagyok velük..Én döntöttem így és aki csaj most a helyemre ment úgy megfogja még velük szívn......
2011. okt. 6. 11:22
 12/42 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem szánalmas vagy.
2011. okt. 6. 11:26
 13/42 A kérdező kommentje:
szerintem meg leszarom:)):D
2011. okt. 6. 11:31
 14/42 A kérdező kommentje:
egyébként 15 éves vagyok ahogy ők is:PP csak mondom..:D
2011. okt. 6. 11:34
 15/42 anonim ***** válasza:
49%
szerintemafiatalságnem csak abból á ll hogy kibulizd magad. A fiatalság abból áll hogy megalapozd a jövődet. Lehet szórakozni de mértékkel havi 1-2- szer elmeni meginni 1-2- koktélt nem pedig hányásig piálni és bedrogozni mert az milyen menő..
 16/42 anonim ***** válasza:
66%
Te tetted fel a kérdés, hogy szerintünk ki a fasza gyerek ebben a történetben. S itt tényleg arra ment ki a játék, hogy csak pozitív válaszokat kapj, és megerősítsd magad az illúziódban. Ebből az aspektusból még inkább szánalmas vagy.
 17/42 anonim ***** válasza:
52%
A rosszindulatúság, ha fájna, üvöltenél. Nem lesz belőled így jó színész, az igazi színészeknek van szíve. Ezzel a mentalitással max zs kategóriás celeb lehetsz. Már, ha valaki lát majd benned mást is, nem csak a megkeseredettséget, irigységet és felsőbbrendűséget.
2011. okt. 6. 11:35
 18/42 anonim ***** válasza:
74%

Én sem ittam anno, nem drogoztam, rendesen tanultam, mára rendes munkám van. A többiek azóta lecsúsztak, és azt sem tudják, hol kezdjenek hozzá az élethez. Királynak tartom magam ezért? Nem! Akkor királynak tartottam magam ezért? Nem!

Ebből a kérdésből, illetve a hozzáállásodból is látszik, hogy nagyon is foglalkoztat, és zavar az, hogy a barátaid buliznak, te meg nyomi vagy. Zavar, hogy perifériára kerültél, és reménykedsz abban, hogy ez kifizetődő lesz. Hát, az lesz, de attól még szánalmas maradsz.

2011. okt. 6. 11:37
 19/42 A kérdező kommentje:
húú de profik vagytok hogy megtudtok ítélni kb 30 mondatból..:Ppp:D
2011. okt. 6. 11:38
 20/42 anonim ***** válasza:
Én is kb. ilyen típus vagyok, elmegyek a többiekkel persze bulizni is, de inni nem szoktam, mert nehezen bontja le a szervezetem az alkoholt és rosszul lennék tőle (nem mindig jó, hogy nem tudok inni, nekem elhihetitek :D), szóval inkább kirándulni megyek el velük, meg ilyesmi. Viszont ha nem lenne ilyen problémám, szerintem akkor se lennék túl nagy piás. Vannak, akiket alapból nem vonzanak az ilyen bulik, mert ilyen a személyisége, de attól meg hétvégente egyszer-egyszer el lehet menni bulizni, kikapcsolódni, meg inni is, de inkább mértékkel, mert ha valaki minden hétvégén tutaj részegre issza magát, az sem egészséges hosszútávon. Ja és a kérdésedre válaszolva, mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó.
2011. okt. 6. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!