Szerintetek én gondolkozom jól vagy a többi fiatal?
Figyelt kérdés
Osztálytársaim mindenhéten piálnak meg buliznak vedelnem mint a gödény.Hétfőn meg mesélik hogy hogy hányt sugárba az utcán stb.Jóó tudom nem az én dolgom de idegesít.Tavaly még jóba voltam velük én is mentem de már rájöttem hogy velük haverkodni nem jó.Két színüek.Na mindegy .Idén eldöntöttem hogy belehúzok a tanulásba és megyek énekversenyekre meg szeretnék felvételizni a Petőfi színházba Veszprémbe.Színész szeretnék lenni és mondták már hogy van hozzá tehetségem.Annyira különcnek éreztem magam tavaly is mikor ők mondták hogy mennyit buliztak meg milyen jó volt,én meg ültem mellettük és nem tudtam semmit hozzáfűzni.Nekem is olyannak kéne lennem mint ők? Ki dönti el hogy mi a jó?2011. okt. 6. 11:02
41/42 anonim válasza:
Megerősítésre várt, hogy ő játssza legjobban az életet. Elvileg van egy klassz élete, mégis az alkesz ismerőseivel van "elfoglalva". Szánalmas és egoista...
42/42 anonim válasza:
Ha már itt vagyok, közel 5 évvel a kérdés feltétele után, pontosan ugyanannyi idősen, mint amennyi akkor a kérdező volt, nekem is lenne egy kérdésem. A szórakozás miért egyenlő itt néhány embernek a bulizással? Ha jól tudom, a szórakozás az, ha valaki jól érzi magát valami által, kikapcsol és nem görcsöl egy bizonyos dolgon. Több mód is van erre, igen, még a szabad természetben is. Éppen ezért nem gondolom, sőt tovább megyek... Nem értem(!), hogy még ha nem is iszik, drogozik az illető, akkor 15 évesen miért a bulizni járás lenne a legmegfelelőbb eszköz a szórakozásra. Könyörgöm... Elvben még egy 16+-os filmet se nézhetne meg szülői engedély/ szülői felügyelet nélkül... :D Természetesen mindenki saját életének formálója, csak számomra ez elég érdekesnek tűnik ugyanennyi idős fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!