Szerintetek én gondolkozom jól vagy a többi fiatal?
Különben én sem értem, hogy mi ez a dolog, hogy "fiatal vagy még, maradj otthon, és tanulj."
Aztán egyetemen is csak tanulj.
Akkor mikor éljen az ember könyörgöm?
Majd 40 évesen siránkozzon, hogy nem is "élt" még, soha nem érzete jól magát, csak a tanulás volt, utána meg a munka és a család?
Nem úgy értem a bulit, hogy igyál, meg drogozz, meg hányjál, meg szexelj mindenkivel, lehet kulturáltan is szórakozni.
De, ha mindig csak ez a "tanulj, tanulj" dolog van, akkor mire fog emlékezni az illető a fiatalságából?
Arra, hogy milyen jót tanult otthon, vagy micsoda?
Az ivás, meg a hányás sem élet, de az sem, hogy valaki csak nyomul a célja felé, és elfelejti jól érzeni magát.
Nézd, amit leírtál, azt tanítani lehetne. Manapság mindenki ezzel a dumával, ugyanezekkel az érvekkel győzködi magát. Ha nem lennél felszínes, akkor értenéd, mit írnak ide sokan. Mindenesetre a tanulás nem fog ártani, legalább idővel lesz esélyed felfogni, miről is írunk.
Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy akarsz színészként élni, ha nem leszel hajlandó elmenni velük a premier után mocsokrészegre inni magad, és ha nem bírod a klasszikusan erős színházi pletykákat.
Én azt hiszem, értem a kérdezőt. Középiskolában én is minden hétvégén buliztam, és ittam is, de nem csesztem szét magam úgy, hogy haza se találjak. Nálunk is volt egy nagyobb társaság, akik nem a mi "bandánkkal" jártak el. Na, ők ponosan ilyenek voltak, mint a kérdező által leírt csapat. "Hú, jó volt ez a cigi, de beszívtunk, hú, de beb*sztunk, hú, ezt meg az csináltuk részegen, mekkora party volt..." Erről ment a téma hét közepéig, a másik felében meg a következő bulira készültek lelkiekben. És tényleg nagyon idegesített minket (az egész osztályt), hogy az a 4-5 ember semmi másról nem tud beszélni, csak erről. Persze, egy idő után lecsengett ez a dolog. Mostanában már az egyik annyira szétfüvezte magát, hogy tök sötét, a másik abbahagyta a sulit, és már nem egy rendőrségi ügye volt, és még sorolhatnám. Persze, ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki ilyen lesz, aki bulizik, de én szerintem a mértéktelenségnek meglesz a böjtje.
Ha neked hosszú távú terveid vannak az tök jó, büszke lehetsz magadra, de szerintem néha neked is ki kellene kapcsolódnod - nem feltétlenül ezzel a bandával,akikről beszéltél... -, néha jól esik kiereszteni a gőzt :)
Szerintem se vagy jobb, se rosszabb, hiszen az ember fiatal, mindent ki akar próbálni, mindent meg akar élni, ilyen szempontból megértem a többieket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!