Szerintetek én gondolkozom jól vagy a többi fiatal?
Én minden hétvégén berúgtam, ittam, ökörködtem a többiekkel, volt hogy túrázni mentünk el és úgy, nagyon jó kis társaság volt, nem bántam meg.
De ez nem akadályozott meg a tanulásban, céljaim elérésben, imádtam/ok olvasni, stb.
Amúgy a legtöbb színházi színész nagy piás, csak megsúgom.
"mindenki hülye csak te vagy helikopter"
Ezt írták már itt nekem is XD gondolom ugyanaz..
Attól, hogy ezek a fiatalok isznak, és még kétszínüek is, nem jelenti azt, hogy szórakozni így kell, vagy így lehet. Ha nem szimpatikus neked ami tesznek, akkor ne barátkozz velek, ha nekik meg ez kell, akkor csinálják.
Én is eljárok bulizni, pedig 25 éves vagyok és férjnél is vagyok, de attól még lehet ésszel, lehet inni is, de nem hányásig. Keress olyan barátokat, akikkel le lehet menni normálisan bulizni, s tudják ital terén hol a határ.
A bulizást pedig ne hanyagold el, legalább nyáron menj. Később, ha már elkezdessz dolgozni, nehezebb lesz összehozni egy bulit, pláne hogy a munkatársaid sem feltétlenül korodbeliek lesznek.
Jól gondolkozol,és nem vagy hülye!
Viszont én azt mondom,hogy mindennek megvan az ideje.Szóval,ha most nem bulizod ki magad,akkor lehet,hogy majd 33 évesen jut eszedbe,hogy kéne,holott akkor már a családalapításon kell gondolkodni.
Szerintem ne add fel ezt a világodat,de azért járj el gyakran szórakozni,és bulizni!Megfogod báni később,hogy nem "éltél"!
Szerintem össze lehet egyeztetni a kettőt!
Egyikőtök sem csinálja jól. Időnként jó kirúgni a hámból, persze nem minden hétvégén. Bezárkózni és csak a tanulással foglalkozni sem jó, mert az könnyen depresszióba vezet. Meg kell találni az egyensúlyt a szórakozás és a tanulás között.
Te döntöd el, hogy Neked mi a jó.
Nem olvastam el a válaszokat, majd később.
Őszintén? Nem csinálod jól. És ők sem. Minimális szórakozásra mindenkinek szüksége van, még a nyugdíjasok is leülnek egymással kártyázni.
Én azt mondom, hogy ne játszd a szentet, mert nem éri meg. Szerezz barátokat, heti egyszer igyatok meg egy sört, vagy amit szerettek a kedvenc helyeteken és beszéljétek ki magatokból a hét fáradalmait. Nem kell berúgni, nem kell hajnalig rázni magatokat, csak ruccanjatok ki. Kiülhettek a pusztára szalonnázni, vagy menjetek el sátrazni a bakonyba, vagy csak simán kocsmázzatok.
Még most tedd meg, amikor fiatal vagy. Különben 30 évesen fogsz rájönni, hogy nem kezdtél a fiatalkoroddal semmit. És ezerszer meg fogod bánni.
21L
33 évesen nem azt mondtam,hogy ne járjon el valaki szórakozni!De 33 évesen már másmilyen a buli,mint pl 18 évesen.Sőt másmilyen a buli,ha már gyerekeid vannak.Nem azt mondtam,hogy nem kell elmenni akkor már bulizni...
De,van olyan aki fiatalon elkötelezi magát,vagy nem jár sehova,és pl 33 évesen ráébred arra,hogy nem is élt.Na akkor kezd el "szórakozni"és felrúgja a házasságát is akár!Na az a gáz!!
Akkor inkább már előbb a buli aztán ...
Nem mondtam azt,hogy mindenkinél így van,mielőtt támadnátok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!