Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az alattam lakók nagyon...

Az alattam lakók nagyon hangosan szexelnek. Hogy tudnám a tudomásukra hozni, hogy hallok minden egyes aktust és ciki?

Figyelt kérdés

A nap minden részében képesek egymásnak esni, ami tök jó.

De én meg arra kelek az ebéd utáni sziesztából hogy fél 2 kor visít a csaj, mint akit ölnek.

Ugyanez este 11kor és hajnali 1 kor.

Már marhára unom.

Mi a fenét csináljak?

2012. márc. 28. 22:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Rakjál be egy TERENCE ÉS PHILLIP-et

Vagy tölts le a netről Okádós, Fingós hangokat, és bömböltesd hangosan amikor elkezdik a visongást!

Vedd el az "étvágyukat" !

Legyé jóó szomszéééd :D

2012. márc. 29. 00:03
 12/17 anonim ***** válasza:
11%
Mit csinál? Aludj, ne halgatózz!!!!
2012. márc. 29. 01:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem meg épp fordított a problémám. Tudom, hogy hallanak minket (ha én is hallom az ő tévéjüket, biztos ők is hallják a mi szeretkezésünket). :S

Én mindenképpen olyan megoldást javasolnék, ami nem nyilvánosan megszégyenítő. pl. névtelen levél a postaládájukba.

Hidd el, ha kicsit is normálisak, ez nekik is elég gáz ez a helyzet. :S

23N

2012. ápr. 11. 09:26
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

itt nem a szeretkezéssel van a baj.

hanem hogy a lány 20-30 percig végig úgy nyög mint Martina Navratilova és szóvalaz uhhh ahhhh megy visítós decibelen.

Volt már hogy erre ébredtem és nagyon kellemetlen volt.

Vissza sem tudtam aludni.

Utána hallgathattam végig az egész aktust.

Hangos zenét nem tudtam betenni, mert a családom aludt.

2012. ápr. 12. 23:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is nyögök, meg sikoltoznék is, és elég rossz, hogy vissza kell fognom magam, és nem is mindig sikerül. Ne őket védem, csak arra próbálok rávilágítani, hogy lehet, hogy ez nekik is ciki. Téged pedig természetesen megértelek. Én továbbra is a névtelen levelet javasolom a postaládába,.
2012. ápr. 13. 08:45
 16/17 anonim válasza:
100%

Én tökre megértelek, nem az az idegesítő, hogy szexelnek, hanem hogy kb. 50 percen keresztül monoton hangon nyomatja a visítozást iszonyat hangosan. Akárcsak a mi szomszédunk. Lehet, hogy velem van a baj, mert ok, mindenki ad ki hangot vagy ilyesmi de nem ebben a stílusba. Először nem is voltunk biztosak benne, hogy azt csinálják mert elég természetellenesen nyomja. Na mindegy, nekem az vált be, hogy max hangerőn hallgattam a Supernem : Halkan, itt mások alszanak című számát, hozzá énekeltem, mire vége lett a számnak, már semmi nem volt. :). Talán észbe kaptak

De volt már, hogy utánoztuk őket és közben vicceseket mondtunk, az is bevált. :)Ezeket tudom javasolni. Amikor viszont veszekednek és/vagy verekednek akkor semmi sem használ még a fal kosárlabdával való dobálása sem, viszont az előbbi esetben ez is bevált.:) ( Sajnos mi még sosem láttuk őket, mert egy másik lépcsőházban laknak, és csak falszomszédok) De azt is tudom ajánlani, hogy pl. hajnalban ha esetleg van rá lehetőséged, és tudod, hogy esetleg alszanak, bekapcsolsz valami nagyon ütős zenét full hangerőn, a fal felé fordítva a hangfalat :)

2012. máj. 23. 17:08
 17/17 anonim válasza:
Én is panelban lakom, és én is szoktam hallgatni és látni is az alattam lakókat ahogy szexelnek nyaranta. elég sokszor csinálják. én nem panaszkodom, inkább élvezem.
2014. nov. 25. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!