Van olyan személy, akivel való találkozásért "mindent megadnál"? Ki az?
A "mindent megadnál"-t azért tettem idézőjelbe, mert nem tudhatom, kinek mi a "minden", így ezt a szófordulatot használtam.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki az a személy, akivel a legjobban szeretnél találkozni személyesen.
Ne elhunyt rokont írjatok, vagy távol élő testvért, hanem ismert embereket, lehetőleg élő személyeket!
Cioran jó ötlet :)
Én Anne Rice-t mondanám, vagy Poppy Z. Brite-ot, aki szintén remek regényke szerzője, csak Mo-n nem adták ki.
Szívesen találkoznék Bédy Schwimmer Rózával is, a századforduló magyar feminista mozgalmának vezetőjével, a Nő és a Társadalom c. lap főszerkesztőjével, aki nemzetközileg elismert újságíró volt, és békeharcos is egyben.
Hát túlélném, ha nem találkoznék egy hírességgel se, de azért kíváncsiságból van, akivel szívesen összedobnék egy talit :D
Paris Hilton, Pam Anderson és Xtina (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!