Csak engem idegesít, amikor az emberek elkezdik kérdezgetni, hogy xy fogytál? Mikor nyilvánvaló hogy az a személy fogyott?
engem nem idegesít
nyilván azért jegyzik meg, mert pozitív változást látnak,nem akarnak rosszat
Engem sokkal jobban idegesít, mikor valaki ezzel a sz.r dumával jön, pedig nem fogytam. Sőt...
Ha annyiszor leadtam volna egy kilót, ahányszor ezt hallottam, már csak asztráltestem lenne.
Engem is idegesít, mert tök nyilvánvaló dolgokat kérdeznek meg.
Pl. régebben a suliban olvastam a Harry Potter-t eredetiben. Erre jön a kérdés: és érted???
(Nem, bmeg, csak úgy teszek.)
Ugyanez munkahelyen. Hosszú szőke hajam volt, meguntam, levágtam, barnára festettem. Másnap a kérdés: befestetted a hajad???
Meg a fogyás. Nem is tudom, mikor megkérdezik, feláll a hátamon a szőr. Először is azért, mert ezt soha nem közeli barátok kérdezik, hanem ismerősök, tehát távolabbi személyek. Másrészt, épp amiért nem barátok kérdezik, van ebben valami olyan lenéző felhang, hogy "Fogytál? Csak nem közénk akarsz tartozni?" Mert ez SOHA nem túlsúlyos/kövér/duci/molett lányok/nők kérdezik meg, mert ők tudják, hogy ez érzékeny téma. MINDIG nullától hatos méretig jön a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!