Van jónéhány személy, akik baromira nem tettek jót nekem. Hogyan álljak bosszút?
hát attól függ mit tettek veled ők, és milyen helyzetben vannak. én nem vagyok a bosszú híve, mert hiszek abban, hogy a karmától mindenki visszakapja, ami jár neki. érdekes, de velem is sokan b*szakodtak, és mind megszívták, pedig én semmit sem tettem! ÉS! mindegyikük megütötte a bokáját...de szó szerint! az egyik csajnak eltört a térde, egy másik srácnak műteni kellett a lábát, a harmadik srácnak szintén combig érő gipsz...
boszorkány vagyok :D
18L
Ne állj bosszút, felesleges, csak magad teszed tönkre vele. Körülöttem is van sok olyan személy akit legszívesebben felrúgnák, annyira útálom azért amit tett velem. Valamelyikkel napi szinten is találkozok. Az éltet engem amit láttam a napokban az egyik kérdésnél válaszként:
"mindenki visszakapja egyszer... A sors nem siet, de nem is felejt..."
20/F
A bosszú Neked tesz a legrosszabbat...
Már maga az érzés is, hát még a kivitel!
A bosszú, az mint egy bumeráng, ami ránk jön vissza!
Ez a negatív érzés, ha nem igyekszünk minél hamarabb megszabadúlni töle, a saját szívünkbe ver tövist, elsösorban mi betegszünk majd meg töle....
Mert megbetegszünk, sajnos.
"Ha megdobnak kövel, dobd vissza kenyérrel..."
Nem gyávaságból, még csak nem is "szeretetböl", hanem ÖNVÈDELEMBÖL, hogy letudjuk az egészet.
Isten azt igéri a Bibliában: "Enyém a bosszú!"
Tehát nekünk nem kell SEMMIT sem csinálnunk, Isten el fogja intézni az illetöt... (Ezt tapasztalatból mondom!)
Akkor nem értetted meg, amit írtam: a bosszú elsösorban NEKED fog ártani!!
Azonkívül Isten jobb bosszút "tartogat" az illetönek, mint amit Te tudnál neki valaha visszafizetni.
A bosszú bün, (tudatosan ártani másnak), ami azt jelenti, hogy a bünért egyszer "bünhödni" is kell!
Ezt majd rajtad fogják egyszer (Isten!) számonkérni...
Felejtsd el az egészet, ezzel Magadnak teszel jót, az élet (=Isten) vissza fog neki mindent fizetni, ne félj!
Tapasztalatból tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!