Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan személy, akivel...

Van olyan személy, akivel való találkozásért "mindent megadnál"? Ki az?

Figyelt kérdés

A "mindent megadnál"-t azért tettem idézőjelbe, mert nem tudhatom, kinek mi a "minden", így ezt a szófordulatot használtam.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ki az a személy, akivel a legjobban szeretnél találkozni személyesen.

Ne elhunyt rokont írjatok, vagy távol élő testvért, hanem ismert embereket, lehetőleg élő személyeket!

2009. jún. 14. 19:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
33%
Kedves kérdező, Roman Polanski még él : )
2009. jún. 14. 21:07
 12/46 anonim ***** válasza:
43%
Ágicával találkoznék.
2009. jún. 14. 21:07
 13/46 anonim ***** válasza:
90%

Denise Richards

Nő vagyok és heteroszexuális, de ezért a nőért bármit megadnék. Egyszerűen gyönyörű, ővele szívesen kipróbálnám a leszbikus szexet.

2009. jún. 14. 21:08
 14/46 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló! Julius Caesarra gondoltam. Vagy tán valami egyenes ági leszármazottja a CSUPA NAGYBETŰVEL írt személy?

Egyébként nem én pontoztam le a válaszokat, amelyik nem a kérdésre válaszolt, vagy nem volt hasznos nekem, arra nem adtam pontot.

2009. jún. 14. 21:18
 15/46 anonim ***** válasza:
82%
Hyde (Hideto Takari), ő a példaképem :)
2009. jún. 14. 21:20
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen találkoznék II.Erzsébet királynővel.

Meg Kiefer Sutherland színésszel.

2009. jún. 14. 21:23
 17/46 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem kell megadni lehetetlen dolgokat, mert mi tényleg népszerűek vagyunk és hívnak minket mindenhova, megjártuk a nemzetközi színpadot is, mindössze a tehetségünket adtuk hozzá és a kemény munkánkat, hogy ez így lehessen. Ennyi. De ha lepontozásra érdemes az igaz válasz, akkor elnézést kérek, hogy egy híresség is válaszolt.
2009. jún. 14. 21:23
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Bob Dylennel szeretnék találkozni!
2009. jún. 14. 21:30
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Robert de Niro

Magyarok közül pedig mondtam volna Popper Pétert, de vele szerencsére egyszer sikerült találkoznom egy előadáson :)) ... és az olyan hihetetlen volt, hogy egy ember, akinek minden könyvét elolvastam OTT van tőlem fél méterre! :))

2009. jún. 14. 21:36
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
21.23-as kedves író.te írtál 20.12-kor is? mert én azt látom,hogy hasonló választ miatt lett lepontozva.Én nem tudom ki az aki élvezetet talál a pontozások miatt,de gondolom azért is lepontozhattak ,mert titokzatos voltál,és nem írtad le miként vagy te "híres" ember! Mindenesetre én sok rajongót,és további sok sikert kívánok neked...Azért neked sem ártana ha lennének ilyen álmaid,hogy találkozni egy híres emberrel! Álmodni jó...
2009. jún. 14. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!