Van olyan személy, akivel való találkozásért "mindent megadnál"? Ki az?
A "mindent megadnál"-t azért tettem idézőjelbe, mert nem tudhatom, kinek mi a "minden", így ezt a szófordulatot használtam.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki az a személy, akivel a legjobban szeretnél találkozni személyesen.
Ne elhunyt rokont írjatok, vagy távol élő testvért, hanem ismert embereket, lehetőleg élő személyeket!
Nekem nincs. Senki nem ér annyit, hogy a "fél életemet" vagy nagyon sok pénzt adjak egy találkáért. A hírességek is olyan emberek mint mi. Ők is olyan büdöset sz.rnak mint mi. Miért lenne más, azért, mert több pénze van?
- Egy nem híres, hétköznapi lány... -
Miért az elismert művész sem különbözik semmiben... Vagy tévedek? Azért mert csinált egy-kettő "jó" filmet (ami százezreknek tetszik, de millióknak nem), vagy festett egy-két jó képet (ami megint százezreknek tetszik, de millióknak nem, pl. két kocka, 3féle színű téglalap, jéé ilyet mi is tudnánk, csak minket nem úgy hívnak, hogy Vásárhelyi Győző, ezáltal elismerni sem fognak), vagy feltalálta az atombombát, esetleg kigondolt valami hű de hasznos filozófiai irányzatot? Ennyi erővel találkozzunk Németh Sándorral :) Mert ő a fasza gyerek. Kb annyira hasznos mint a többi...
Ha találkoznál a nagyon okos és híres példaképeddel mennyiben változna az életed? Semmiben, mert ő sem jobb, mint te vagy én... Megváltani nem fog, de szerintem Veled foglalkozni sem, mert kisebb dolga is nagyobb, mint a "rajongói".
Nana! Egymás hajának ne menjetek!
Azért volt idézőjelben a "minden", mert ezt nem lehet leírni, vagy kifejezni anyagi dolgokkal, csak azt kívántam vele érzékeltetni, hogy nagyon nagyon nagyon szívesen találkoznál vele, és ha lehetőséged volna rá, kihasználnád. Lehet, hogy csak annyi vágyad van, hogy egy csésze tea mellett beszélgessetek egy órát, lehet, hogy egy közös fényképet szeretnél vele, bármi lehet...
Aki pedig itt ellenezte, vagy nem is ellenezte, csak azt mondta, hogy az ő életében nincs ilyen személy, annak mondanám, hogy lehet egy orvos is, vagy egy felfedező, vagy egy nyelvtudós, vagy egy ruhatervező, vagy egy sportoló, vagy egy riporter, vagy akármilyen hétköznapi ember, akár letett valamit az asztalra, akár nem.
Egyáltalán nem hírességekre, vagy celebekre, vagy politikusokra, vagy színészekre, vagy énekesnőkre gondoltam, nem gondoltam konkrétan senkire...
Csak végiggondoltam, hogy mennyi ember van, akivel én szívesen találkoznék, megismerném személyesen, kérdeznék tőle valamit... És felvetődött bennem, hogy vajon mások számára ki lehet ilyen személy.
Még valamit hagy tegyek hozzá: igen, ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. De ennyi erővel már ne találkozzunk senkivel se, mert senki se különb, mint mi. Még a párunk sem...
Azért ezt elég erős lenne kijelenteni! :)
Szerintem vannak különleges emberek, még ha nem is ismeri őket az egész világ, akkor is. :)
Na, kibeszéltem magamat. :)
Én írtam, hogy nekem nincs szükség ilyenekre, mert az eddig elért eredményeink alapján már nem egy hírességgel és érdekes emberrel találkoztam és ezután is fogok. 10 éve állok a színpadon (itthon és külföldön is), és már nem a közönség szemével szemlélem a dolgokat, egyúttal felelősségnek tartom, amit a színpadon csinálunk.
Én egy valakivel szeretnék már végre találkozni (aki tulajdonképpen létezik, csak egy a mi világunktól eltérő dimenzióban) úgy igazán szemtől szembe és megbeszélni vele bizonyos dolgokat, tudniillik egy olyan családba születtem, ahol nem szeretnek igazán, és szeretném tudni, miért, és szeretnék fellebbezni nála, és ez az egy valaki pedig Isten. De vele is fogok találkozni szemtől szembe, csak idő kérdése, nem kell ehhez lehetetlent tennem.
Na rájöttem: KOZSÓ vagy!!
:))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!