Van olyan személy, akivel való találkozásért "mindent megadnál"? Ki az?
A "mindent megadnál"-t azért tettem idézőjelbe, mert nem tudhatom, kinek mi a "minden", így ezt a szófordulatot használtam.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki az a személy, akivel a legjobban szeretnél találkozni személyesen.
Ne elhunyt rokont írjatok, vagy távol élő testvért, hanem ismert embereket, lehetőleg élő személyeket!
ott a pont :D Mindhárom utolsó válasznál, csak mindegyiknél másért. :)
Köszönöm... :)
Különben ki beszélt itt "lehetetlen"-ről? Csak a vágy fokát akartam kifejezni ezzel...
Nincsen, rájöttem, hogy semmi nem éri meg mindenem az ismert emberek közül.
Nekem, mikor először láttam csak a kérdést kiírva az 1 éve meghalt édesapám jutott eszembe, de őt nem írhatom. A hírességeket lesz@rom ők sem jobbak, mint más, és nem értékesebbek.
18/F
Az teljesen érthető, hogy az édesapáddal szívesen találkoznál. Csak azért nem úgy írtam ki a kérdést, mert ezt valahol természetesnek tartom, meg szerettem volna elkerülni azt, hogy mindenki a nagymamáját, meg a szüleit, meg a gyermekeit, meg egyéb családtagjait írja be. Akiket én nem tudok sem elképzelni, sem archoz kötni, és így nem tudok rajta elgondolkodni.
Nem tudok hozzá mást csatolni, mint a szeretetet, ami családon belül - nálam - evidens.
Szóval ezért.
De megértelek, és ha így érzed, hát nincs jogom beleszólni, és köszönöm a válaszod.
Őszinte részvétem.
én Jézus Krisztusra gondoltam .. már ha létezett (tényleg, nem hülyeségből írom ), fel tudnék tenni neki néhány jó kérdést !
azon kívül meg Emil Cioran !
Én Sean Conneryvel találkoznék, csak attól tartok, nincs rá sok időm, h megszervezzem :)
Igaz, h ma már egy trotty de valaha NAGYON jó pasi volt :)
És kitűnő színész.
A másik a jordán királyné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!