Neked, hogy néz ki egy átlagos napod?
Mikor kelsz? Aztán mit csinálsz? Mettöl-meddig dolgozol? Aztán mi van? Szóval mi a napi rutin...
Lehet nem a legjobb helyen van, de nem találtam jobb helyet a kérdésnek.
hét körül kelek vagy később, ha nincs kedvem vagy nincs órám. Órák között semmi értelmeset nem szoktam csinálni, idióta filmeket nézek vagy játszom (laptopomon)
este aztán ha lakótársakkal összegyűlünk mindig eldől, hogy mit fogunk csinálni, sör mindig előkerül, kártyázás, meccsnézés, kocsma, csocsó, ha eleget iszunk bulizin is el szoktunk menni de azt csak hetente egyszer, nem tom mit írhatnék még
Csakhogy szerintem az az igazi "szervezet-beállós" kaki, amikor érzed, hogy kell, mész és csinálod. Nem amikor mindennap 15:45-kor leülsz újsággal, hogy márpedig itt produkálni fogsz valamit.
Szerintem épp a kelés utáni pisi az, ami rutin.
6:30-kor kelek,összepakolom a táskámat,sminkelek,hajatvasalok,kávézok,felöltözök.
7:35-kor elindulok a suliba,7:45-7:50re ottvagyok.
Minden nap 7 órám van,így fél 3kor érek haza.
Ebédelek,tv-zek,gépezek,tanulok.
Néha elmegyek a barátnőm elé a buszmegállóba pár órára,vagy felmegyek unokatesómékhoz.
Olyan 7körül hazaér anya,beszélgetünk egy kicsit,aztán elmegyek fürdeni,hajatmosok,filmet nézek a gépen,vagy sorozatokat a tv-be,aztán olyan 10-11körül elmegyek lefeküdni,de csak éjfél körül alszok el,addig facebook-ozok meg zenéthallgatok.
Hétvége:
11ig alszok,vagy tovább.. eszek,fekszek,eszek,fekszek,meg egy kicsit eszek..megmég egy kicsit fekszek:D
aztán találkozok apával..meg barátnőkkel,barátokkal vagyok:))
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!