Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked, hogy néz ki egy átlagos...

Neked, hogy néz ki egy átlagos napod?

Figyelt kérdés

Mikor kelsz? Aztán mit csinálsz? Mettöl-meddig dolgozol? Aztán mi van? Szóval mi a napi rutin...

Lehet nem a legjobb helyen van, de nem találtam jobb helyet a kérdésnek.

2012. márc. 22. 23:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

Nekem hétköznap általában

-reggel 7-kor kelek,mert reggelit és uzsonnát készítek a fiamnak(20) és a páromnak.Ők mennek dolgozni illetve suliba.Így visszadőlök,és pihenek reggel 9-ig.Majd lezuhanyzom,ebédet csinálok,a napi takarítást elvégzem,és mire 11 óra van indulok én is dolgozni.

-Mindig gyalog megyek így 40 perc gyaloglás után beérek a munkahelyemre és délután 5-ig dolgozom.

-Munka után a párommal együtt elmegyünk a boltba(kocsival) és bevásárolunk.Ha nem kell boltba menni,akkor egyből hazamegyünk.

-Délután fél 6-kor már a fiam is otthon van.Megvacsorázunk,majd beszélgetünk,tévézünk,internetezünk.Este ha van valami jó film azt megnézzük,és olyan éjfél körül eltesszük magunkat másnapra.

Hétvégén:

-reggel 10--ig alszom,majd családi reggeli.Takarítás.

-Ha jó idő van,akkor elmegyünk kirándulni vagy csak ki a csatornához kacsákat etetni.

Vagy elmegyünk a központba nézelődni,vásárolgatni..Hirtelen ötletek azon a napon dőlnek el.

Ha esik,akkor tévézünk,és lustálkodunk..ennyi

2012. márc. 22. 23:44
 2/25 Vivianaaa válasza:
71%

Szia!

Én 9-10 óra között kelek, rendrakás a lakásban,ha van elintézni valóm akkor rendezem, kicsit gépezek, aztán fürdés és fél 3 ra megyek dolgozni fél 7 ig. Kb 3 perc alatt haza érek a munkahelyemről, vacsorázom lezuhanyzom tévét nézek, barátom jön hozzánk minden este kb 2-3 órát itt van és megy haza, ezek a hétköznapjaim. Hétvégén nem dolgozom, barátomnál alszom péntek estétől vasárnapig, és ebbe benne van a rokonlátogatás is valamikor :)

2012. márc. 22. 23:49
 3/25 anonim ***** válasza:
69%
Délután 5 és este 9 között szoktam kelni, attól függ mennyi dolgom van. Állandó éjszakás vagyok este 10-re megyek reggel 6-ig. Délelőtt elmegyek boltba, főzök, mosok, takarítok, netezek. Ma épp szabadnapos vagyok, de ilyenkor is ugyanazon rendszer szerint folytatom az életemet, majd csak holnap délelőtt fekszem le aludni. Egyedül élek nem kell alkalmazkodnom senkihez.
2012. márc. 22. 23:56
 4/25 anonim ***** válasza:
53%

Hétköznap:

- 7-kor kelek

- szarok, közben cigizek

- kivakarom a csipát a szememből

- tusolás, fogmosás, öltözködés

- eszek valamit

- kimegyek a garázsba és beröffentem a V8-at:) ezzel gondoskodok arról, hogy a környéken mindenki felébredjen

- megvárom míg bemelegszik addig bemegyek iszok egy kávét

- elindulok nagy nehezen olyan 8 körül

- útközben megállok egy boltban és veszek cigit, meg üdítőt meg valami csokit

- olyan fél 9 körül megérkezek a törzshelyemre ahol iszunk egy kávét a barátaimmal

- 9-re bemegyek a munkahelyemre

- gyakorlatilag nem csinálok ott semmit délelőtt, netezek, filmet nézek és hasonlók

- 12-kor elmegyek ebédelni

- 13-kor visszaérek a munkahelyemre és egészen 17-ig ott vagyok, ha nagyon unom 16-ig. Dolgozni ebben az időszakban sem szoktam túl sokat. Inkább a privát üzleti ügyeimet intézgetem. Valamiből megkell élni akkor is ha itt rájönnek, hogy én csak egy túlfizetett mihaszna vagyok.

- olyan fél 6 körül bemegyek anyámhoz egy 5-10 percre

- 6-ra otthon vagyok

- lemosom a munka porát és megpihenek a fárasztó nap után

- párommal vagyok, vacsizunk, beszélgetünk, TV-zünk, néha sex

- netezünk egy kicsit

- olyan éjfél és egy között irány az ágy és sex/alvás kombó

Hétvége:

- 10 körül ébredünk

- szarok, közben cigizek

- visszamászok az ágyba és a párommal egy kicsit még összebújunk

- szoktunk mesét nézni, Hupikék Törpikék és Tom és Jerry a kedvenc

- dél körül kimászunk az ágyból

- közös tusolás

- elmegyünk valahova enni

- csavargunk, kirándulunk, stb.

- este buli, barátokkal találkozás stb.

- sex/alvás kombó

2012. márc. 23. 00:13
 5/25 anonim ***** válasza:
72%
Valamikor délután 12-2 óra között felkelek, 3.30-tól dolgozom kb. 7-ig, utána gépezek hajnalig. Kb. ennyi.
2012. márc. 23. 00:20
 6/25 anonim ***** válasza:
53%
10 körül kelek,zuhany,smink,vásárlás.Ha itthon vacsizunk főzök,ha elmegyünk akkor nem.Este a párommal vagyok vagy tornázni megyek.
2012. márc. 23. 00:38
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
Nincs rutinom. Mindent akkor csinálok, amikor kedvem van hozzá. A rutin kegyetlen gyilkos.
2012. márc. 23. 00:55
 8/25 anonim válasza:
78%

8-9 körül kelek (néha délben)

kimegyek a konyhába kávéért meg valami reggeliért ha nincs itthon semmi rendes kaja akkor csak kávét iszok.

közben bekapcsolom a gépet, facebookozok és munkát keresek elküldöm pár helyre az életrajzom rendszerint sikertelenül.

zenét kapcsolok a gépen és elkezdek takarítani ha nincs ebéd akkor főzök.

eszek valamit és ilyenkor kb du2 óra van úgyhogy már vannak barátok otthon gép előtt. beszélgetek velük,(közben 1 kávé) ha kell valakit lekísérek boltba vagy sétálunk egyet.

elszívok 1-2 szál cigit

meg etetem az állatokat

fürdök

tv+internet (közben rágcsálok vmi kaját)

kakkantok

tvzek még kicsit ágyból és alszok.

ÉS NEKED KÉRDEZŐ HOGY TELIK 1 NAPOD? :)

2012. márc. 23. 01:03
 9/25 anonim válasza:
70%
Van olyan,h fél 5kor,van,h 10kor kelek.Nem dolgozok,így csak otthon végzem el a házimunkát,vagy nem.Ezek után net,tv,szüleimmel v férjemmel vagyok,stb. :)
2012. márc. 23. 01:44
 10/25 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem, hogy (egyáltalán bárkiét) 00:13 hsz-t miért pontoztátok le.

Tudjátok hányan élnek így? Ez van.

2012. márc. 23. 03:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!