Neked, hogy néz ki egy átlagos napod?
Mikor kelsz? Aztán mit csinálsz? Mettöl-meddig dolgozol? Aztán mi van? Szóval mi a napi rutin...
Lehet nem a legjobb helyen van, de nem találtam jobb helyet a kérdésnek.
Nekem hétköznap általában
-reggel 7-kor kelek,mert reggelit és uzsonnát készítek a fiamnak(20) és a páromnak.Ők mennek dolgozni illetve suliba.Így visszadőlök,és pihenek reggel 9-ig.Majd lezuhanyzom,ebédet csinálok,a napi takarítást elvégzem,és mire 11 óra van indulok én is dolgozni.
-Mindig gyalog megyek így 40 perc gyaloglás után beérek a munkahelyemre és délután 5-ig dolgozom.
-Munka után a párommal együtt elmegyünk a boltba(kocsival) és bevásárolunk.Ha nem kell boltba menni,akkor egyből hazamegyünk.
-Délután fél 6-kor már a fiam is otthon van.Megvacsorázunk,majd beszélgetünk,tévézünk,internetezünk.Este ha van valami jó film azt megnézzük,és olyan éjfél körül eltesszük magunkat másnapra.
Hétvégén:
-reggel 10--ig alszom,majd családi reggeli.Takarítás.
-Ha jó idő van,akkor elmegyünk kirándulni vagy csak ki a csatornához kacsákat etetni.
Vagy elmegyünk a központba nézelődni,vásárolgatni..Hirtelen ötletek azon a napon dőlnek el.
Ha esik,akkor tévézünk,és lustálkodunk..ennyi
Szia!
Én 9-10 óra között kelek, rendrakás a lakásban,ha van elintézni valóm akkor rendezem, kicsit gépezek, aztán fürdés és fél 3 ra megyek dolgozni fél 7 ig. Kb 3 perc alatt haza érek a munkahelyemről, vacsorázom lezuhanyzom tévét nézek, barátom jön hozzánk minden este kb 2-3 órát itt van és megy haza, ezek a hétköznapjaim. Hétvégén nem dolgozom, barátomnál alszom péntek estétől vasárnapig, és ebbe benne van a rokonlátogatás is valamikor :)
Hétköznap:
- 7-kor kelek
- szarok, közben cigizek
- kivakarom a csipát a szememből
- tusolás, fogmosás, öltözködés
- eszek valamit
- kimegyek a garázsba és beröffentem a V8-at:) ezzel gondoskodok arról, hogy a környéken mindenki felébredjen
- megvárom míg bemelegszik addig bemegyek iszok egy kávét
- elindulok nagy nehezen olyan 8 körül
- útközben megállok egy boltban és veszek cigit, meg üdítőt meg valami csokit
- olyan fél 9 körül megérkezek a törzshelyemre ahol iszunk egy kávét a barátaimmal
- 9-re bemegyek a munkahelyemre
- gyakorlatilag nem csinálok ott semmit délelőtt, netezek, filmet nézek és hasonlók
- 12-kor elmegyek ebédelni
- 13-kor visszaérek a munkahelyemre és egészen 17-ig ott vagyok, ha nagyon unom 16-ig. Dolgozni ebben az időszakban sem szoktam túl sokat. Inkább a privát üzleti ügyeimet intézgetem. Valamiből megkell élni akkor is ha itt rájönnek, hogy én csak egy túlfizetett mihaszna vagyok.
- olyan fél 6 körül bemegyek anyámhoz egy 5-10 percre
- 6-ra otthon vagyok
- lemosom a munka porát és megpihenek a fárasztó nap után
- párommal vagyok, vacsizunk, beszélgetünk, TV-zünk, néha sex
- netezünk egy kicsit
- olyan éjfél és egy között irány az ágy és sex/alvás kombó
Hétvége:
- 10 körül ébredünk
- szarok, közben cigizek
- visszamászok az ágyba és a párommal egy kicsit még összebújunk
- szoktunk mesét nézni, Hupikék Törpikék és Tom és Jerry a kedvenc
- dél körül kimászunk az ágyból
- közös tusolás
- elmegyünk valahova enni
- csavargunk, kirándulunk, stb.
- este buli, barátokkal találkozás stb.
- sex/alvás kombó
8-9 körül kelek (néha délben)
kimegyek a konyhába kávéért meg valami reggeliért ha nincs itthon semmi rendes kaja akkor csak kávét iszok.
közben bekapcsolom a gépet, facebookozok és munkát keresek elküldöm pár helyre az életrajzom rendszerint sikertelenül.
zenét kapcsolok a gépen és elkezdek takarítani ha nincs ebéd akkor főzök.
eszek valamit és ilyenkor kb du2 óra van úgyhogy már vannak barátok otthon gép előtt. beszélgetek velük,(közben 1 kávé) ha kell valakit lekísérek boltba vagy sétálunk egyet.
elszívok 1-2 szál cigit
meg etetem az állatokat
fürdök
tv+internet (közben rágcsálok vmi kaját)
kakkantok
tvzek még kicsit ágyból és alszok.
ÉS NEKED KÉRDEZŐ HOGY TELIK 1 NAPOD? :)
Nem értem, hogy (egyáltalán bárkiét) 00:13 hsz-t miért pontoztátok le.
Tudjátok hányan élnek így? Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!