Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked, hogy néz ki egy átlagos...

Neked, hogy néz ki egy átlagos napod?

Figyelt kérdés

Mikor kelsz? Aztán mit csinálsz? Mettöl-meddig dolgozol? Aztán mi van? Szóval mi a napi rutin...

Lehet nem a legjobb helyen van, de nem találtam jobb helyet a kérdésnek.

2012. márc. 22. 23:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Enyém a 0:20-as és 0:55-ös válaszolóéhoz hasonlít.

"Szarok, közben cigizek"-nek köszönöm, hogy megosztotta velünk eme fontos részleteket :D :D én felpontoztam

2012. márc. 23. 03:55
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
Mennyien dolgoznak itt részmunkaidőben, én is ilyet keresek, de az istennek nem találok! Bocsi az offért, de ezek után nem túl mozgalmasak a napjaim, hogy legyen mit megosztani. Na jó, azért a természet, az állataim, a sport, az olvasás az megvan, és egyik sincs időhöz meg pénzhez kötve. :) Akkor várom privátban az állásajánlatokat! XDDD
2012. márc. 23. 05:27
 13/25 anonim ***** válasza:
57%

Hát az én napjaim se valmi mozgalmasak!

6:20 kelek!cigi kávé!megnézem közbe a leveleimet meg itt is körülnézek!

Reggeli a gyerkőknek!Majd elkészitem az uzsijukat!

Elviszem őket!Majd bolt ,hazajövök,pakolok,főzök,netezek kicsit meg tvzek!

3 ra megyek a gyerekekért majd játszótér hazajövünk jön a párom duma fürdetés fektetés!Majd irány az ágy :) 12 körül alszunk el!

Hétvégén meg mindig kirándulunk!

2012. márc. 23. 06:42
 14/25 anonim ***** válasza:
39%

Reggel 6: felkelek, öltözök, mosakodok, fogat mosok, fésülködök

Reggel fél 7: ébred a lányom, reggelit készítek

Pakolgatok, megágyazok, 8 körül öltöztetem a gyereket, és megyünk a boltba, ez legalább fél órás program, ha gyalog megyünk

felrakom főni az ebédet, közben takarítok a nappaliban, és a lányom szobájában,

10 vagy fél 11 körül elkészítem a tízórait a lányomnak, közben figyelek az ebédre, majd kimegyünk egy kicsit az udvarra játszani, homokozunk, vagy labdázunk

12 és 1 között ebédelünk, majd utána mosogatok, és kinti program következik, esetleg elmegyünk sétálni, 2 és 4 között uzsonna, majd gyerekaltatás, ekkor szoktam netezni, ha alszik.

Ébredés után játék, vacsi, fürdés, ha a gyerek alszik, vasalás, a ruhák elrakása stb....

A napi rutinba beletartozik az állandó pakolás, van egy két éves pakolni imádó lányom:)

Ha bejön egy extra program, akkor borul egy picit a dolog.

2012. márc. 23. 07:52
 15/25 anonim ***** válasza:
39%

6-kor kelek, mert sír a gyerek

8-9 körül elsétálunk a boltba

10kor elkezdtek főzni

12kor ebéd

13 órától egy nagy séta, dédit megnézzük

16tól udvaron vagyunk ekkor ér haza párom

17-18 között vacsora készítés

18:30-19 között gyerek fürdetés és etetés majd altatás

ha a gyerek elalszik akkor én is megfürdök és irány az ágy,tévézek,

kb. 20 körül elalszom

23kor gyerek ébred van mikor hajnal 3ig ébren van

Jobb esetben alszom 5 órát rosszabb estéken pedig jó ha 3mat

2012. márc. 23. 07:59
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
6:45-kor kelek akkor már a párom elintézte a reggeli dolgait(kávé,Wc stb.)és a lányunkat már felkeltette.Gyerek öltöztetés.Kb n8-f8-körül elmennek az oviba,ő pedig dolgozni.Én itthon felöltözöm,megnézem az e-maileket és 8 körül elmegyek dolgozni.Nem egy helyen dolgozom,hanem folytonos menésben vagyok.Kb.4 körül érek az oviba a gyerekért.Aztán v. vásárolni megyünk,v.csak haza.Rendrakás,közös vacsorázás hárman és a szokásos esti programok.Hétfőn-szerda iskolába járok,akkor a párom megy a gyerekért én 8 körül érek haza este(a munka természetesen ezen a napokon is van).havi 3 alkalommal szombatonként gyakorlatra megyek a suli miatt (6-14-ig).
2012. márc. 23. 08:00
 17/25 anonim ***** válasza:
56%

Egy átlagos hétköznap.

Reggel kelt a fiam 6:30 körül ( roppant fájdalmas történés), pelenkacsere, reggeli tápszer és együtt reggelizünk valamit. Utána játszunk, olvasgatunk stb. Alszik egy rövidet, olyankor a géphez ülök. Felébred és akkor kelti az apját is. Reggelit csinálok a férjemnek, utána mosogatok,porszívózok,felmosok stb ebédet főzök. Ha megettük az ebédet összekészítem magam és a gyereket, férjemnek csomagolok még ételt és lekísérjük a ház elé, ő indul dolgozni. Utána mi a gyerekkel lemegyünk a játszóra, ott el van 1-1,5 órát, utána bemegyünk a boltba ( általában friss tejért), felérünk akkor alszik egyet, majd uzsonna, játék-olvasás majd fürdés, esti tápszer és végre alszok. Apja olyan hajnali 2 körül ér haza.

ROHADT UNALMAS! Nem csodálom ha valaki nem is tudta végigolvasni, mert szétunta magát. Néha találkozok valakivel, kávézunk. Alig várom a szeptembert, megy bölcsibe a fiam én meg vissza dolgozni és elkezdek egy hétvégi sulit is.

Imádom a fiam, de 14 hónapja szinte minden napom ugyan olyan...:(

2012. márc. 23. 08:13
 18/25 anonim ***** válasza:
4:30kor kelek, általában 4:45-kor jön a busz, úgy hogy felkelés után csak gyorsan feloltozok, tisztalkodok, esetleg elrakok kaját, 6-ra járok dolgozni, 1-2 ig tart a munkaido, utána túlórázok 6ig, vagy 8ig, ha nem kell tulorazni, akkor 3-4re megyek egy másik munkahelyre, ahol mellekallasban dolgozok. Nálunk nincs olyan, hogy hétvége, a szabadnapokat összevissza kapjuk meg, de hó végén mindig megadják a következő havi beosztást, lehet előre tervezni. Bevasarolni vagy a 2 munkahely között, vagy munka előtt szoktam hajnalban, több napra általában. Munkaidőben amit kell megcsinalom, de ha nincs dolgom, tudok pihenni, így birom a húzós beosztást. Sajnos a fizetés nem túl magas, egy helyből nem tudunk ketten megélni, a párom nem dolgozik még, most érettségire készül. Én meg egy újabb szakmát kezdtem el tanulni, szerdánként oda is kell mennem délután 4-8ig. Külön lakunk, havi általában 1-2szer a szuleimet meghivjuk ebédre is. Este ha hazaerek, azért a párommal is foglalkozok, ha sok a munka, és fáradt vagyok, bent alszom, nem megyek haza. 21/f
2012. márc. 23. 08:15
 19/25 anonim válasza:

Hatkor kelek, megetetem a macskát.

Reggeli, nekem és a páromnak.

Gépezés-álláskeresés, önéletrajzok küldése.

9gag

takarítás

bevásárlás

főzés

macska

elmosogatás

macskaszőr felporszívózása

délután a párommal

2012. márc. 23. 08:18
 20/25 anonim ***** válasza:

Reggel fél7-7 körül felkelünk, párom főzi a kávékat én még nem bírom kinyitni olyankor a szememet. Gyors kutya sétáltatás, etetés, negyed8-fél8 körül elindul dolgozni én suliba ha 8tól van órám. Ha nem 8ra megyek, akkor csinálok valami reggelit, közben nézelődök a neten, utána bemegyek suliba.

Haza felé bevásárlok a kajához, elintézem ha kell valamit.

Haza érek, kutyát sétáltatok, takarítok utána főzök.

Ha nincs szezon, párom olyan 5-6 körül haza ér, ha szezon van 7körül (mint most is). Szóval ha nincs szezon akkor netezek amíg haza ér a párom (küldök vagy 5 önéletrajzot, persze sehova nem vesznek fel), elmegyünk együtt kutyát sétáltatni, haza jövünk, beszélgetünk, vacsizunk aztán TV-t alszunk.

Ilyenkor (szezonban) elviszem a kutyákat sétálni délután egyedül, nagyjából addigra haza ér a párom is mire mi, beszélgetünk, eszünk és nagyjából ki is dől szegény.

2012. márc. 23. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!