Az dicsekedni való ha valakinek a párja tanár?
Hát tudod, hogy van az a sztori a "más tollával való ékeskedésről"...
Röhögök; tuti besz*rnának anyuék, ha a srác agysebész volna XD
#5. válaszoló. ne csodálkozz hogy nem tisztelik a tanárokat. saját tapasztalat, hogy a legtöbbjük, bár azzal foglalkozik hogyan tanítson meg embereknek valamit, mégis fogalma sincs az emberi memória alapvető működéséről. sőt. néha komolyan nevetségesnek érzem hogy én többet értek a tanításhoz mint a tanáraim....meg eleve az egész rendszer. nem is csinálnak semmit, csak nevelni akarnak, ami meg pont nem a tanár feladata lenne, hanem a szülőé. sőt a tanárnak nincs is joga átnevelni egy gyereket. (gonolok itt vallásos nézetekre pl.)
szóval ne csodálkozz hogy nem tisztelnek egy olyan szakmát ami kb. középkori alapokra épül, és nem fejlődött a tudományal, holott épp szellemi foglalkozás.
9-es: "A műveltség manapság nem tanultság kérdése."
Persze, azt kilóra veszik a műveltségfáról kopasz, félig kigyúrt vállalkozóéknál. Én azt mondom, aki művelt, intelligens, tud viselkedni, az előttem valaki. A pénzeszsák meg ha ezt a szintet nem hozza, nekem zéró, akit elegánsan lekezelek, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!