Mit csináljak ebben az esetbe? (többi lent) 18F
Ma volt nállunk a szerb tanárnő, mert jövő hónapban nyelvvizsga. A házi az volt, hogy tanuljak meg egy képleírást fejből. Megtanultam csak a saját szavaimmal, erre tanárnő odament szüleimhez, elkezdi, hogy nem tanultam semmit, és hogy kedden 4-kor jön (barátnőmmel meg azt beszéltük meg, hogy kedden 6-ig itt lesz nállunk). Szüleim nagyon kiborultak, elvették a hifimet, a TV-t, keddig nem kapom vissza a telóm (Samsung Galaxy Ace) és húsvétig nem mehetek át barátnőmhöz, illetve a laptopot max tanulásra.
De nem értik meg, hogy bemagolni a képleírásokat nem lehet, mert az interneten több milliárd kép van, és lehetetlen több milliárd képleírást fejből megtanulni.
Szerintetek most mit csináljak?
Itt van mindj a hosszúhétvége is és nem mehetek át, illetve ez nem megoldás, hogy mindent elkoboznak.
Szerintetek mit csináljak?
A tanárnő nincs a helyzet magaslatán, szorong a teljesítményed miatt, ezért hibáztat, a szüleid pedig gondolom nem akarnak feleslegesen fizetni és így nyugtatják magukat, hogy elvesznek tőled minden "figyelemelvonó készüléket."
Győzd meg a szüleidet arról, hogy ez nem jó megoldás. Tanulsz, tudod mit-mikor-miért csinálsz.A vizsga sikerülni fog. A tanárnő pedig túlaggódó.
de mondtam nekik, hogy ez nem a legjobb megoldás, mert:
1. gazdasági infót szeretnék tanulni. Infó: kell hozzá a gép
2. amit erőltetnek az úgyse fog menni. Emlékezzetek vissza. A kötelezőolvasmányt még azok se szerették nagyon olvasni, akik igazából könyvmolyok
3. attól hogy mindent elvesznek attól még nem fogom jobban tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!