Miért kell letagadni, ill. titkolni?
Tudom ,hogy semmi közöm hozzá,csak érdekelne a véleményetek.Adott egy 10 éve élettársként együtt élő fiatal pár 2 gyerekkel.A szülők 28,29, a gyerekek 7,10 évesek.
A faceb.-on egyik sem tünteti fel a kapcsolatát,A nő családjaként a testvéreit ,és a fiát adja meg. A lányát,és az élettársát nem.A férfi egyik cs.tagját se adja meg,sem a csal.i állapotát.Mintha nem is lenne családja.Az iwiwen meg egyedüllálló.
A nő pedig rejti a családi állapotát.
Nekem ez nagyon furcsa.
Tudom, hogy a nő megcsalta régebben a férfit, lehet,hogy ezért?Együtt vannak ugyan, de csak kényszerből,vagy nem tudom...
Szerintetek?
Röhej... Hihetetlen mennyi szerepet tölt már be az ember életében a fb, meg az iwiw...
Jobbik esetben a mostani 12-16 évesek körében probléma ez a kérdés, vagy kérdés ez a probléma. Hidd el, egy érett, Normális ember nem csinál ebből ügyet. Ahogy írták, nem személyigazolvány a fb, ami odakerül oda, ami nem az nem. Ha éppen eszembe jut, kiteszem, ha pont nem, akkor nem. Van kedvem kirakom, nem, akkor nem... Ilyen egyszerű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!