Miért kell letagadni, ill. titkolni?
Tudom ,hogy semmi közöm hozzá,csak érdekelne a véleményetek.Adott egy 10 éve élettársként együtt élő fiatal pár 2 gyerekkel.A szülők 28,29, a gyerekek 7,10 évesek.
A faceb.-on egyik sem tünteti fel a kapcsolatát,A nő családjaként a testvéreit ,és a fiát adja meg. A lányát,és az élettársát nem.A férfi egyik cs.tagját se adja meg,sem a csal.i állapotát.Mintha nem is lenne családja.Az iwiwen meg egyedüllálló.
A nő pedig rejti a családi állapotát.
Nekem ez nagyon furcsa.
Tudom, hogy a nő megcsalta régebben a férfit, lehet,hogy ezért?Együtt vannak ugyan, de csak kényszerből,vagy nem tudom...
Szerintetek?
Nekem sincs kiírva, igaz mióta együtt vagyunk (négy éve, ebből két év házasság) talán évi egyszer ha fellépek. Nem az számít mit tesznek ki az ablakba, hanem amit zárt ajtók mögött csinálnak.
Amúgy igen, semmi közöd hozzá.
Nem akarok rámozdulni,nem taknyos kölyök vagyok,és nem is párkereső.
csak úgy tapasztaltam, hogy ált.ban az emberek felválalják a családjukat, párjukat,ha már fentvannak egy közösségi oldalon.
Mint írtam is,tudom, hogy nincs közöm hozzá,ezért nem kell lehurrogni.
Azért megengeded,hogy felvessem a témát,mert érdekel??Köszi.
Várok még véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!