Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kamaszkora volt azoknak...

Milyen kamaszkora volt azoknak akik azt irják hogy a 15-18 éves fiataloknak hogy nincs semmi titkolni valójuk a szüleik elött?

Figyelt kérdés

A kérdésemet egyébként egy itteni válasz ihlette ahol is ezt irták a válaszadónak: "es kulonben mi olyan fontos es titokzatos van neked 17 eves letedre az email=jeid kozott edesanyad nem lathatna"-ez csak egy részlet a válaszból ami megragadta a figyelmemet,és elgondolkoztatott.

Komolyan semmi magánélet nem jár az ilyenek szerint a tiniknek? Nekik milyen kamaszkoruk volt,mindent megmutattak az anyjuknak?

Én emlékszem jó kapcsolatban voltam(meg vagyok is) anyámmal,de nem örültem volna ha meg kéne neki mutatnom a szerelmes üzenetet amit a barátomnak,mert nincs jogom titkolozni elötte.

24/l

2012. jan. 1. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Én megmutattam anyukámnak.

Jó kamaszkorom volt, bármikor fordulhattam hozzá, elmondta, h szerinte hogy kellett volna, de ennyi.

Pedig én is voltam berúgva, nem is egyszer, pasiztam is, volt, h elmesétltem, volt, h nem.

De az életem nagy dolgiról mindenképp tudott, első szerelem, első szex stb.

2012. jan. 1. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is tud mindenről. Jobb így szerintem, mert osztálytársaimat nem minden esetben engedik el akárhova is, de nekem anya tudja, hogy tudom hol a határ és hogy nem dugatom meg magam minden jött menttel.

17/L

2012. jan. 1. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Titkai mki előtt vannak. Mkinek. És sztem ez az egészséges, hogy senki előtt nem kell elszámolni semmivel. nem azt mondom, hogy a tinik mindent titkoljanak el, de vannak olyan dolgok, amik sztem annyira intimek, hogy csak két vagy három emberre tartoznak. A szerelmes üzenetek pl. pont ilyenek. Sztem pont az lenne a gáz, ha egy lány minden barátnőjének meg az összes családtagjának bőszen mutogatná azt a szerelmes üzenetet, amit a fiú csak és kizárólag neki írt.
2012. jan. 1. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem a sógornómék most 16, 18 évesek, és teljesen jól kijönnek anyukájukkal, nincs titkolnivalójuk, persze nem a bulizós, részegedős fajta semelyik lány.

Ez szerintem teljesen nevelés kérdése. Bíznak a szüleikben.

2012. jan. 1. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

szerintem nem mindenki értette meg a kérdés lényegét.

az teljesen jó dolog hogy bíznak a szüleikben és mindent amiről tudniuk kell elmondanak nekik de akkor is vannak olyan dolgok amik csak két emberre tartoznak és bármilyen jó a szülő gyerek kapcsolat, egyszerűen nincs köze hozzá. nekem is jó a kapcsolatom anyukámmal de amikor a barátommal msnezek nem nézheti meg mert egyszerűen nem, ez csak ránk tartozik.

2012. jan. 1. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
11%

Igaza van a 4. hozzászólónak.

Attól még van magánéleted mert anyukád mindent tud rólad, itt nem az sms ekre gondolok, de ha miért ne nézhetné meg?

Amíg az ő lakásában élek addig minden joga megvan arra, hogy vigyázzon rám, és óvjon.

Így ha kell bármikor megmutatom neki akármimet, és büszke vagyok rá, hogy ilyen családom van.

17/L

2012. jan. 1. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Az én szüleim is tudnak mindenről ami körülöttem folyik, de azt én sem engedném meg, hogy elolvassák a levelezésemet bárkivel is, akár a barátommal, akár barátnőimmel, mert nem és kész. De szerencsére ők meg nem is kíváncsiak rá. 17/L
2012. jan. 1. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Az az ideális, ha a gyerek megmutatja magától, ami neki fontos. De kutakodni utána, meg kikényszeríteni???
2012. jan. 2. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Amikor már olvasni tudtak a gyerekeim, sosem olvastam el a leveleiket, szerintem igenis, egy gyerek is eldöntheti, hogy mit mesél el. Az már más kérdés, hogy nagyon jó viszonyban voltam (és vagyok ma is) a gyerekeimmel, szinte mindent elmeséltek nekem.

Eszembe nem jutna, hogy beleolvassak a gyerekeim elektronikus leveleibe, és szerintem a gyerekeim sem olvassák az én leveleimet.

Nem tudom, hogy anyám anno elolvasta-e a leveleimet, mindenesetre nem bontotta fel őket. A múlt évezred 60-as, 70-es éveiben még papíron leveleztünk.

2012. jan. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!