Párom titkolni akarja a szülei előtt, hogy albérletbe költözünk, ez mit jelent?
Szerintem meg azért, mert lehet, hogy a szülei haragudnának rá, hogy kiadtok az albérletre egy csomó pénzt, mikor a szülőnél is lehet lakni, sokkal kevesebbért.
Én legalább is, ha valakivel albérletbe költözöm, akkor azt nyilván szeretem, különben nem költöznék vele oda, és nem költeném a pénzem hülyeségre.
Szóval inkább az lehet, hogy szólnának a szülők, hogy azt a pénzt félre is lehetne tenni, stb.
Mikor tesómék albérletbe költöztek (eladták tesóm lakását, vettek fel hitelt és amíg a másik lakás készült addig albérletbe mentek), akkor anyuék azért akadtak ki h még az albérletre is költeni kell, és felesleges kiadás. Meg tudtuk volna oldani máshogy.
Nem hiszem, hogy a párod téged szégyellne, csak a szüleinek nem akarja mondani hogy most havi x ezerrel többet fogtok elkölteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!