Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek miért fikázzák a...

Az emberek miért fikázzák a rockereket?

Figyelt kérdés

Kőműves vagyok és sok új emberrel találkozok és vannak olyanok akik beszólnak azért mert szerintük ősember vagyok (hosszú hajam van, nem mindig van kedvem borotválkozni) vagy a zenéim miatt vagy ami pont nem tetszi knekik. Egyszer 1 ilyen diszkópatkányhoz kellett mennem de percek alatt kikészítettük egymást mondjuk az tetszett:D. Majdem minden nap le csöves rockereznek de általában nincs kedvem vissza szólni, csak az zavar h rájuk se nézek és mégis szólnak. Jó mondjuk amikor iszok akkor tényleg érdekes vagyok de az más. valamelyik nap buszoztam és megkérdezte tőlem a sofőr hogy honnan jöttem, az őserdőből? mondtam neki hogy onnan de anyád nem üzent semmit. egyből elfordult. Nem gondoltam hogy még a buszosok is ilyenek. Haverjaim is szokták mondani h milyen emberek vannak. Ha mi nem szólunk akkor mások miért? bezzeg ha sokan vagyunk nem szólnak.

23/f

2012. febr. 29. 21:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Borsod
2012. márc. 2. 13:12
 22/25 anonim ***** válasza:
2012. márc. 2. 14:12
 23/25 anonim válasza:
4%
Engem nem az érdekel, hogy a rockerek hogy néznek ki, hanem az amit a magyar rockerek többsége képvisel. Mindenkit ledivatmajmoznak aki nem rocker esetleg techno vagy rap kedvelő... a magyar rockerek 65% hungarista, fasiszta és még sorolhatnám milyen radikális nézeteket képviselnek persze vannak kivételek akik nem hungaristák, nem sátánisták hanem szimplán rockerek.... én személy szerint ezért nem kedvelem a magyar rocker társadalmat mivel eléggé radikális nézeteket képviselnek. jah és tökéletesen megértem ha valami beszól a rockereknek :D ők is azt teszik a diszkósokkal vagy rapperekkel... de ők csak neten mernek rajoskodni :D ennyit erről
2012. márc. 6. 17:23
 24/25 anonim ***** válasza:
Igazad van, a magyar önjelölt rockerek 90%-a gyökér, és a rockerek között marha sok divatmajom van, főleg azok, akik szélsőséges nézeteket vallanak. De gondolj bele: ha te beszólsz a rockereknek, mivel vagy különb annál, mint akinek beszólsz? A probléma gyökere az, hogy a mai rockereknek közük nincs az eredeti felfogáshoz, megy a bkancsfétis orrba-szájba, meg aki nem feketébe jár az biztos alteros/diszkós/hippi. Tőlem is kérdezték már meg régebben, hogy emo vagyok-e, ugyanis régisulis metálosnak vallom magam, szóval fehér magasszárú sportcipő és csőgatya volt rajtam. Igen, hosszú hajjal, kemény metal bandás felvarrókkal, erős borostával BIZTOS, hogy emo vagyok. De véleményem szerint az ilyen majmokkal nem kell foglalkozni, mert kinövik, amikor először elp.icsázzák őket a nagy arcuk miatt. Ez a viselkedés viszont nem a stílusukból, hanem a személyiségükből fakad. De ez csak az érem egyik oldala!!! A másik az, hogy amíg középsulis voltam, folyton beszólogattak, hogy miért nézek ki úgy, mint egy csöves, bár az utcán maximum megijedtek, vagy csúnyán néztek, de beszólni csak a kisebbség szólt be párszor, míg kisebb voltam. Az viszont tény és való, hogy neten nagyon sokszor oltogattak, így a netes keménykedés sajnos visszafelé is igaz! Nekem speciel semmi bajom nincs a többi stílus képviselőivel, soha nem szóltam se diszkósnak, se rappernek, se poposnak, hogy húú de gagyi zenét hallgat. És ezzel nem hiszem, hogy egyedül lennék a stílusomból, szóval felesleges általánosítgatni. Ha meg annyira keménynek érzed, hogy beszólj egy rockernek, szívesen megadom a fészbúk profilom címét privátban, max röhögök pár jót az ilyen primitív embereken... :)
2012. márc. 7. 12:29
 25/25 toma9973 válasza:
Szerintem a kinézetnek semmi köze a rockerséghez!Én 14 éves vagyok,Led Zeppelin-t,Black Sabbath-et,és egyéb más rockot hallgatok!Eleinte én is hosszúra akartam megnöveszteni a hajam,fekete bőrkabátban és surranóban akartam járni!De az egyik bölcs rocker barátom mondta:"Anélkül is lehetsz rocker hogy bőrkabátba és hosszú hajjal mutatkozol!"És kicsit leültem gitározgatni,gondolkodni és végül én is beismertem!De nekem például semmi gondom azzal hogy így nézel ki!Mindenkinek van egy stílusa!És hogy utóiratként idézzem a második kommentelőt!:Irigyelnek!A szabadságért és a Rock & Roll-ért!
2013. febr. 28. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!