Az emberek miért fikázzák a rockereket?
Kőműves vagyok és sok új emberrel találkozok és vannak olyanok akik beszólnak azért mert szerintük ősember vagyok (hosszú hajam van, nem mindig van kedvem borotválkozni) vagy a zenéim miatt vagy ami pont nem tetszi knekik. Egyszer 1 ilyen diszkópatkányhoz kellett mennem de percek alatt kikészítettük egymást mondjuk az tetszett:D. Majdem minden nap le csöves rockereznek de általában nincs kedvem vissza szólni, csak az zavar h rájuk se nézek és mégis szólnak. Jó mondjuk amikor iszok akkor tényleg érdekes vagyok de az más. valamelyik nap buszoztam és megkérdezte tőlem a sofőr hogy honnan jöttem, az őserdőből? mondtam neki hogy onnan de anyád nem üzent semmit. egyből elfordult. Nem gondoltam hogy még a buszosok is ilyenek. Haverjaim is szokták mondani h milyen emberek vannak. Ha mi nem szólunk akkor mások miért? bezzeg ha sokan vagyunk nem szólnak.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!