Az emberek miért fikázzák a rockereket?
Kőműves vagyok és sok új emberrel találkozok és vannak olyanok akik beszólnak azért mert szerintük ősember vagyok (hosszú hajam van, nem mindig van kedvem borotválkozni) vagy a zenéim miatt vagy ami pont nem tetszi knekik. Egyszer 1 ilyen diszkópatkányhoz kellett mennem de percek alatt kikészítettük egymást mondjuk az tetszett:D. Majdem minden nap le csöves rockereznek de általában nincs kedvem vissza szólni, csak az zavar h rájuk se nézek és mégis szólnak. Jó mondjuk amikor iszok akkor tényleg érdekes vagyok de az más. valamelyik nap buszoztam és megkérdezte tőlem a sofőr hogy honnan jöttem, az őserdőből? mondtam neki hogy onnan de anyád nem üzent semmit. egyből elfordult. Nem gondoltam hogy még a buszosok is ilyenek. Haverjaim is szokták mondani h milyen emberek vannak. Ha mi nem szólunk akkor mások miért? bezzeg ha sokan vagyunk nem szólnak.
23/f
"(hosszú hajam van, nem mindig van kedvem borotválkozni" Gondolom ezért szólnak le. Most nem azért, de ha hosszú hajad van és nem borotválkozol + el tudom képzelni milyen ruháid vannak, akkor min csodálkozol, hogy leősembereznek?
Nekem amúgy nincs bajon a rockerekkel, felőlem mindenki azt hallgat amit akar és úgy néz ki ahogy akar (csak ne legyen büdös...). Valószínűleg azért nem szólnak ha többen vagytok, mert félnek tőletek... :)
Egyébként szerintem hülyeség ez alapján megítélni valakit.
"valamelyik nap buszoztam és megkérdezte tőlem a sofőr hogy honnan jöttem, az őserdőből? mondtam neki hogy onnan de anyád nem üzent semmit. " SÍROK TE ÁLLAT XDDDDDDDDD
Nyugi, én tudom milyen érzés:D 10 évesen elkezdtem punk-rockot hallgatni, aztán most a deathmetalnal tartok. Volt, hogy a buszmegállóban egy nő meglátott, tágra nyílt szemekkel nézett rám, aztán letakarta a kisfia szemét XDDDDDDDD pedig csak szétszagatott harisnya volt rajtam acélbetétessel..a hátamon kivágott halál fejről ne is beszéljünkXD (még mindig imádom azt a pólót, bár már nem venném fel..)
sokan összekötik az ápolatlansággal, igénytelenséggel.
sok rockert ismerek, a legjobb barátnőm is az.
na ő pl. mindennap kisuviszolja a bakancsát ha retkes lesz, tisztálkodik normálisan stb.
viszont ismerek olyan rockercsajt, aki bűzös, szőrös hónaljjal rohangál ujjatlan felsőkben, árad belőle a menstruáció-szag, meg olyan pasit is aki örökké borostás.
ez is egyénfüggő, én pl. gyűlölöm a borostát zenei ízléstől függetlenül. nagyon keveseknek áll jól. vagy csupasz arc, vagy akkor szakáll (szerintem).
tiszta ruha, illat, parfüm.
ha ezt betartaná sok rocker, nem lenne ez az általánosítás sem.
egyébként a legtöbb értelmesebb mint a sok nyervogó plázaimádó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!