Az emberek miért fikázzák a rockereket?
Kőműves vagyok és sok új emberrel találkozok és vannak olyanok akik beszólnak azért mert szerintük ősember vagyok (hosszú hajam van, nem mindig van kedvem borotválkozni) vagy a zenéim miatt vagy ami pont nem tetszi knekik. Egyszer 1 ilyen diszkópatkányhoz kellett mennem de percek alatt kikészítettük egymást mondjuk az tetszett:D. Majdem minden nap le csöves rockereznek de általában nincs kedvem vissza szólni, csak az zavar h rájuk se nézek és mégis szólnak. Jó mondjuk amikor iszok akkor tényleg érdekes vagyok de az más. valamelyik nap buszoztam és megkérdezte tőlem a sofőr hogy honnan jöttem, az őserdőből? mondtam neki hogy onnan de anyád nem üzent semmit. egyből elfordult. Nem gondoltam hogy még a buszosok is ilyenek. Haverjaim is szokták mondani h milyen emberek vannak. Ha mi nem szólunk akkor mások miért? bezzeg ha sokan vagyunk nem szólnak.
23/f
Én rocker lány vagyok, soha senki sem szólt be, pedig aztán vannak érdekes feliratú pólóim:D. Mondjuk én fővárosi vagyok, itt ha nem is nyitottabbak, de fásultabbak az emberek, nem foglalkoznak annyira a másik dolgával. Az tény, hogy én is találkoztam már több hasonló figurával mint te, és csak az hasonlított egy ősemberre, akiből áradt az igénytelenség, mármint higiénia szintjén. Nem tudom, hogy pl. egy kemény nap után mennyire (bocsánat, hogy ezt írom, de másképp nem tudom:D) szaglasz, de ha egyáltalán nem, akkor csak barmokkal vagy körülvéve, ne foglalkozz velük. Inkább adj hálát, hogy nem nőnemű vagy, és nem kell hallgatnod a "helló cicuskám, van gazdád?" és hasonlóan intelligens beszólogatások garmadát:D. Én néha bizony cserélnék (emiatt) a pasikkal néhány napra.
20/L
11-es vagyok, csak ezt elfelejtettem leírni.
Egyébként ezek a típusú emberek, egyrészt buták, másrészt valószínűleg nem túl nyugodt az ő életük (sem), és emiatt a 2 tényező miatt megtalálják a normálisnak mondott emberek halmazának peremére kerülteket (pl. a rockereket), akik akár a legminimálisabb szinten is, de eltér az ő általuk elfogadott normáktól, akár öltözködésben, akár ízlésben (ruhák, zene, stb). Az ilyen gyökereket egész egyszerűen le kell sz@rni, mert ha lereagálod (még akkor is ha szórakoztatóan:D), azzal csak magadat idegesíted fel. Bár ha attól jobban érzed magad, hogy leugatod, akkor tedd azt. Csak a pitiáner vitáikba nem szabad belemenni, mert leszívják az összes energiádat, ez tapasztalat.
A másik ok az, hogy vagy túl dominánsnak találnak, és azért szólnak be, hogy hátha ők jönnek ki jól a vitából, és lesz egy szép napjuk az amúgy sivár életükben, vagy túl gyengének, (nem pont fizikális értelemben), akkor pedig azért.
régen én is "rocker' voltam, inkább darker, de nagyon elegem lett az egészből, az igénytelenségből, a műbalhékból - nem a zene szeretete a lényeg az a baj, hanem hogy ki a nagyobb rocker, aki már a bölcsiben is ezt hallgatta, ki tud nagyobb paraszt lenni, és elegem lett már a sok köcsögből akik mindig mindenkinél sokkal true-bbak.
Meg tényleg sok az előítélet a rockerekkel szemben, és lehet hogy valahol okkal is.
Most jazz zenét is hallgatok, és olasz zenéket, és nincs ez. A dark,goth zenéket is nagyon szeretem továbbra is, de a metált inkább kerülöm már.
Nem tudom, én csípem a hosszú hajú borostás faszikat, már akinek persze jól áll és ápolt is, tehát nem büdös és nem 5 centis a körme meg az alatta lévő kosz.
A környezetemben nem vettem észre, hogy fikáznák az ilyen stílusú embereket, talán azért mert olyan emberekkel vagyok körülvéve akik értenek a zenéhez, van ízlésük és mondjuk szeretik a Guns-t.
Szerintem csak éppen rossz emberekkel akadtál össze, van aki valamiért gyakrabban fut össze hülyékkel. Nem öltözködés függő. Másért is beszólnak.
Amúgy nem tudom, hogy a lenyalt bubifrizus Bieber rajongók, bokáig érő buggyos gatyában, akik úgy néznek ki mint akik besz@rtak, azok mennyivel jobbak, de ez nem rám tartozik, tőlem...
Azért megnézném, hogy az USA-ban a négerek egyetértenének-e veled utolsó. Ott sincs kolbászból a kerítés.
Bár talán manapság már javult a helyzet.
tegnap 22:41
hagyhatta volna hogy művelődjön a gyerek :D
Tudom hogy vannak büdösek is de én tiszta vagyok csak a ruháim néznek ki furán. Max 2 hétig bírom borotválkozás nélkül úgyhogy nem olyan durva de a hajam az izé hosszú és nem egyenes meg nem is göndör. amikor meg van egy fejem akkor tényleg úgy nézek ki mint 1 ősember :D de nem veszem őket komolyan inkább szórakozok. Néha kiröhögök másokat. kitaposott bundáskesztyű száj, szarosgatya amit valamelyik válaszoló írt meg ilyenek. inkább leszek csöves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!