Miért volt régebben divat fikázni a rockot meg a rockereket?
azért mert a sok paraszt azt, hiszi, hogy ó zenéjük a jobb, pedig az egyéntől függő.
Személy szerint nagy rocker vagyok. És utálom sok sz@rt amit hallgatnak, de nem mondom nekik minden sarkon, h kapcsoljátok máá ki!!!! Mint ahogy ők szokták!!
Sztem még most is jó szokás.
De azért tegyük hozzá, hogy a legtöbb rockert se kell a szomszédba küldeni mások oltogatásáért... :D
A normális, kulturált ember meg nem alacsonyodik le ilyen fikázás szintre, én igyekszem figyelmen kívül hagyni.
A legnagyobb összetűzések a haveri bulikon vannak, mikor a systemet valaki átváltja valami trance vagy aztsetom milyen stílusú számra, de az is csak ilyen baráti dolog, mert megtehetjük. :D Civilben meg csak elsétálok amellett, aki beszól a zenémnek, nem alacsonyodok le hozzá.
hát nem tudom, nekem nem úgy tűnik, mintha ez csak régebben lett volna így. Sőt, inkább fordítva. Mellesleg egyre kevesebben vagyunk.
Nem tudom, én is megkérdeztem itt egyszer, hogy miért jó lenézni és szidni a rockereket, nekem akkor azt mondták, hogy csak félnek megismerni egy másik stílust, életérzést. Őszintén szólva, szerintem ezt akárki is írta nekem, igaza volt. Egyébként nem tudom. :)
ma 09:26
Akárkitől hallottad, nem mondott hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!