Samsung galaxy acet minek fikazzak?
Hát nekem volt a kezemben ace és egyáltalán nem tetszett.
A képe nem valami szép szerintem, a kamerája se nyűgözött le egyáltalán, a 800mhz-s proci nem túl sok, lehetne 1gigás is úgy már jobb lenne.Másfél napot bír az aksija?Én X10-emnek 3-at simán de volt, hogy keveset használtam és 4-et 5-öt is kibírt.
60 körül már kapsz egy xperia neo-t is, szerintem az sokkal jobb választás lett volna dehát mostmár mindegy.
Ja és jöhet az oltás a samsung fanboyoktól meg a hardver pistiktől.
Nah, mivel már a leírásból kiderült, hogy sz@rt sem értesz a mai technológiához, rövidre fogom, mert nincs értelme részletekbe bonyolódni. A kijelzője a leggyengébb a piacon. Ismerősöm Ace-je nem egyszer volt a kezemben, egy vicc. Már a kiadásakor is egy elavult gyenge kütyü volt, az ARMv6-os procival, ami a Flash-ről még nem is hallott. Gondolom te sem...
Visszatérve az ismerősömhöz, neki is tetszett az Ace kijelzője, egészen addig, amíg nem nyomogatta meg a Desire-t és egymás mellé nem tette a kettőt.
"tudom milyen volt nekem is 4s tehat psszt"
Hova lett az Iphone 4S? Csak nem azt akarod mondani, hogy lecserélted egy Ace-re? Ne röhögtesd ki magad ennél is jobban...Amúgy 25 ezerért (max. 30ért) tényleg tökéletes telefon lenne az Ace.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!