Érezted már azt hogy semmire sem vitted az életben?
A hajó sosem megy el. Minden nap új nap, új lehetőségek, új sikerek napja! (lehet, csak rajtad áll)
Az is meglehet, sőt biztos, hogy amit eddig tettél, az csak a felkészülés volt, egy későbbi "nagy dobásra"! Az élet kiszámíthatatlan, ezért minden nap figyeld, hol, mit hoz elébed! Legyenek céljaid és keresd a megvalósítás lehetőségét!
Éreztem úgy, igen.
Voltak elképzeléseim régen, hogy ilyen idős koromban milyen lesz az életem... Hát köze nincs hozzá... :(
És tudom, hogy ettől még keresni kell az új célokat, meg kell próbálni ebből kihozni a legjobbat, tulképp át kell navigálni más vizekre, hogy a hasonlatodnál maradjak. Azért nehéz, mert iszonyúan ragaszkodom a régi álmaimhoz, de az a hajó már tényleg elment...
Van, amikor ez elkeserít.
Aztán megpróbálok feltápászkodni és visszaállni a "kormányrúdhoz" :) Remélem, lesz, amikor úgy érzem majd, hogy másképp, de rendben van minden az életemben :)
Hát igen! De tibeti tanítás szerint nem az a valóban lényeges, hogy a kitűzött célt eléred-e, hanem az, hogy az oda-vezető utat hogyan teszed meg. Hogyan vizsgázol az út során emberségből, tisztességből, szeretetből, megbocsátásból és hasonlókból.
Ha így nézed az eddig megtett utat (=leélt éveidet), meglehet, hogy sokkal többet tettél, értél el, mint aki vagyonokat, hatalmat stb. szerzett magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!