Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon fontos! Aggódom érte,...

Nagyon fontos! Aggódom érte, miért nem reagál semmire a barátnőm? 14L

Figyelt kérdés

Sokszor szomorú mostanában, tipikus "menő csaj", sok barátja van, rengeteget jár el. Most összeveszett az anyukájával, aki kicsit rászokott az alkoholra. Egyre furibb lett, pasizott, cigizett. De mindig, akármi történt is felvette a telefont, visszaírt vagy maximum fél óra múlva adott életjelet. Most viszont egy órája írtam neki SMS-t, facebookon is, hogy mi a baj, hívtam is többször, de semmi. Rossz előérzetem van. Mit tegyek? Nem szokott ilyen lenni, de most valahogy nagyon félek.

14L

2012. jan. 31. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne izgulj lehet hogy elaludt már.
2012. jan. 31. 22:14
 2/3 anonim válasza:
Lehet elment aludni..... Énse örülnék,ha az anyumkám alkoholista lenne,fel kell dolgoznia. Adj neki időt,csak egyedül akar lenni.. Ha majd akar róla beszélni akkor szól.:)
2012. jan. 31. 22:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Az 'egyedül akarok lenni' részén már túl van.
2012. jan. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!