Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha tudnád előre, hogy megfogod...

Ha tudnád előre, hogy megfogod nyerni a Valóvilágot, akkor belemennél? :D

Figyelt kérdés
Én nyét xd

2012. febr. 20. 23:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"Gondolom nem kövöeted a játékot, én igen, és látom, hogy nagyon sok olyan élményt, programot nyernek a bentléttel, amit én, mezei ember egyébként valószínűleg sosem próbálhatnék ki. Pl. a szakma nagyjaitól tanulni táncolni, énekelni, színészkedni, belekóstolni más életpályákba, mint pl. a rendőrös héten. Sok játék és kihívás. Nem olyan rossz ez."

Ez gigalol. Az a baj veletek, hülyékkel, hogy mivel az életetekben semmi érdekeset nem csináltatok még, ezért a TV-ben a legkisebb érdekességtől is összesza.rjátok magatokat.

2012. febr. 21. 14:02
 32/37 A kérdező kommentje:
"Ha az örömet okoz, hogy valaki lájkolja a facebook állapotodat, akkor milyen mértékű eufóriába esel, ha valaki...RÁD NÉZ?" XD Kb ilyen:D
2012. febr. 21. 14:04
 33/37 anonim ***** válasza:

"Attól még semmirekellő emberek maradnak, akik még semmit nem tettek le az asztalra és soha nem is fognak"

Ha valaki az élete során több millió embernek szerez csak egyetlen kellemes órát, az többet tett le az asztalra, mint aki 40 évig gürizik egy tucatállásban mint nagy senki.

De ezt a világ is agy gondolja, valószínűleg ezért fizeti meg jól a népszerű embereket, és rosszul a senkiket.

2012. febr. 21. 14:34
 34/37 anonim ***** válasza:

33:

Azért nehogy már a megélhetési celeb legyen az etalon. Aki egy területen, pl. egy tudományban nagyot alkot, azt elismerik, a celebeknél az elismerés nem más, mint a botrányfaktor, nem azért népszerű, mert letett valamit az asztalra, hanem mert vagy mérhetetlenül ostoba, vagy hajlandó pénzért játszani azt.

2012. febr. 21. 19:55
 35/37 anonim ***** válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor az összes nyomorult, hajléktalan, munkanélküli stb celeb lenne, hiszen megoldódna minden gondja.
2012. febr. 22. 01:01
 36/37 anonim ***** válasza:
Én seeem
2012. febr. 27. 14:06
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem szerepelnék soha, de küldjék csak a nyereményt, bármi is legyen az. :D
2012. márc. 4. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!