Ha tudnád előre, hogy megfogod nyerni a Valóvilágot, akkor belemennél? :D
"de akkor is egy nagy élmény lehet egy ilyen játék, "
öööö... pontosan mi is? Elzárva a világtól, összerakva néhány idiótával egy kicsi és randa helyen. Ebben mi a jó?
Nem. Egyrészt nem vagyok elég exhibicionista ahhoz, h tizenpár kamera előtt 24/24 mutogassam magam. Másrészt nem tenném ki a családomat és a barátaimat annak, hogy különféle újságírók zaklassák őket esetleg féligazságokat, vagy kitalált sztorikat írjanak róluk. Vagy esetleg rólam....
Nem utolsósorban én nem vagyok elég buta ahhoz, h nevetni lehessen rajtam, ahhoz viszont elég "unalmas" vagyok, hogy velem sem lehetne nevetni- ergo nem vagyok az a tipikus valóságshow karakter...
nem vállalnék részt semmi pénzért egy ilyen selejt szennyben
Plussz nem akarnék huszadrangú VV megnevezést nevem elé egész hátlalévő életemre
Be. Minden csoda három napig tart. Anno mind a hármat néztem, most a négyet is félig, az ötöt már nem, de őszintén az első háromból már rég senkit sem tudok felidézni, kivéve, ha utána is reflektorfényben maradt, mint pl. műsorvezető. A négyből is úgy kell gondolkodnom, hogy ja igen, ez is ott volt, meg ki volt még? Pedig még egy éve, hogy vége lett.
Őszintén, ez tök hülyeség, hogy egy életre leégeted magad stb. Pont azért, mivel az egész egy langyos fos, az emberek marhára nem emlékeznek rá, ráadásul nagyon hamar felejtenek.
Viszont a lakás, kocsi, és pénz, amit be lehet fektetni örökre ott van.
Én igen. Hülye lennék otthagyni a milliókat.
Csámcsognivalót, fogást nem találnának rajtam, élném bent is a tisztességes, másoknak unalmas életemet. Ha így is úgy is én nyernék, semmit nem változtatnék a viselkedésemen, csak azért, mert bekerültem, mindenki engem kukkol. Aki szimpi, azzal beszélgetnék, aki meg nem alig állnék vele szóba. Ökörségekben nem vennék részt.
Az orosz nem a нет, a не az inkább a nem megerősítése.
Nem, én nem beszélek oroszul. Нет, я не говорю по-русски.
A да párja a нет.
Kiejtésben pedig é-nek írni-ejteni elég nagy felelőtlenség.
Az orosz e-t je-nek vagy ʲe-nek ejtjük. Ahogy az IPA írja, mint az angol pay szóban az a-t. Valahol a pej és a péj között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!